Vores kunders oplevelser

Anbefaler RobinHus til alle!
28. december 2011
At sælge gennem RobinHus har været godt, nemt og uproblematisk. Forholdet til vores mægler har fungeret rigtig fint, god dialog, god information og god opfølgning, når vi havde spørgsmål.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været prisen, hvilket vi syntes var rimelig fair og friheden til selv at fastsætte tidspunkt for fremvisning af bolig. Jeg anslår at have sparet 40.000 kr. Jeg kan derfor kun anbefale det til alle, som vil høre på os :-)
Let & Enkelt
28. december 2011
Mit salgsforløb hos RobinHus har været let og enkelt. Og mit forhold til mægler har været rigtig fint. Det bedste ved RobinHus har været prisen, jeg har sparet mellem 80.000-100.000 kr! Ikke nok med det, syntes jeg det var dejligt at kunne vise boligen frem selv, lige når det passede en.
Jeg anbefaler min familie og venner RobinHus, da jeg syntes at andre mæglere tager absurte priser for at sælge!
Dejlig mægler og god service!
28. december 2011
Vores salgsforløb hos RobinHus har været rigtig godt. Vi har følt os holdt i hånden gennem hele forløbet og hjulpet ved enhver tvivl. At skulle vise boligen frem selv, har været sjovt, spændende og udfordrende. Det har været spændende selv at møde evt. købere og kunnne give et ærligt billed af vores lejlighed. Vores forhold til mægler har også været upåklageligt - Hun har svaret på alle vores spørgsmål, været nem at få fat i og været dejlig at sparre med ift. selve handlen. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været de penge vi sparede. Jeg anslår at have sparet mellem 15.000-20.000 kr. I bonus fik vi så en dejlig mægler og god service :-)
Behagelig & venlig stemning!
26. december 2011
Fra en skala fra 0 til 10, ligger RobinHus 9. Jeg syntes, at det har været meget proffesionelt. Jeg har oplevet en meget behagelig og venlig stemning og jeg har følt mig godt tilpas. Ikke nok med dette, har jeg sparet 40.000 kr.!
Det bedste ved at sægle igennem RobinHus efter min mening, har klart været prisen, da det ikke er så dyrt som andre ejendomsmæglere. Derudover har jeg mødt med meget sympatiske og realistiske folk. I gør et godt stykke arbejde!
God rådgivning!
25. december 2011
Mit salgsforløb har været problemfrit og upåklageligt. Min mægler var meget saglig og gav en 100% god rådgivning. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været prisen og at det gik hurtigt. Også selvfølgelig sparring med mægler :-)
Realistisk prisfastsættelse!
25. december 2011
Jeg har følt mig meget godt og kompetent betjent. Mit forhold til min mægler har været upåklageligt og meget tilfredstillende.
Jeg har tidligere solgt gennem samme mægler, og det var ligeledes et rigtig godt forløb. Derfor var det helt naturligt at vende tilbage. Jeg anbefaler RobinHus til familie og venner, da de giver en personlig betjening og har forståelse for kundens behov. Ikke nok med det har de også en jævnlig tilbagemelding og det bedste af det hele, en realistisk prisfastsættelse.
Fin og brugervenlig
18. december 2011
Min bolig var til salg i ca. to måneder, hvoraf der reelt var en køber den sidste måned. På to en halv uge viste jeg boligen til omkring 15 personer. Jeg har kun annonceret på RobinHus.dk og Facebook. Det fungerede fint og nemt da jeg skulle oprette annoncen og hele hjemmesiden, Robinhus.dk, er en fin og brugervenlig hjemmeside.
Mette Dollerup var absolut vores kvinde!
10. december 2011
Mette Dollerup var absolut vores kvinde!

Det har passet osperfekt selv at vise frem - jeg var absolut den bedste sælger på mit hus. Jeres koncept fungerede rigtig godt for os. At man som sælger skal have lidt i s i maven og være realistisk med hvad jeg kan få for mit hus, så klarer man disse fremvisninger uden at mægleren holder en i "hånden".

Og så sparede vi i omegnen af 70.000 kr.!
Et super koncept til billig penge!
09. december 2011
Mit samarbejde med min mægler har været helt perfekt. Jeg har været glad for selv at vise boligen frem, da jeg derved bedre har kunnet fortælle om den. det bedste ved at sælge gennem RobinHus har selvfølgelig de penge man har sparet (ca. 30.000-40.000 kr), men også den gode og åbne kontakt der har været igennem hele forløbet. Har ikke følt mig tilsidesat på noget tidspunkt!
RobinHus' filosofi er helt rigtig!
09. december 2011
Jeg syntes der hele tiden har været styr på tingene. Mit hus var til salg mindre end 2 mdr., så jeg har - heldigvis - ikke så meget erfaring. Mit samarbejde med min mægler har fungeret rigtig godt. Jeg har altid fået hurtigt svar på spørgsmål/usikkerheder via mail/telefon/sms, og jeg er blevet holdt orienteret om sagsforløbet hele vejen igennem. derudover syntes jeg, at det var rart selv at vise frem. Jeres filosofi med, at det er beboeren, der kender huset og omegnen bedst er helt rigtigt!
Velvilje & Professionalisme
08. december 2011
Generelt har salgsforløbet været langsomt, men det skyldes naturligvis afmatningen i boligmarkedet, ellers har samarbejdet med RobinHus og min mægler fungeret forbilledligt fra først til sidst. Jeg er i forbindelse med mine forespørgelser blevet mødt med både velvilje og professionalisme. At skulle vise boligen frem selv, har været helt uproblematisk. det bedste ved at sælge i gennem RobinHus, syntes jeg klart har været prisen. Min besparelse ligger, efter mit skøn, på 40.000-50.000 kr. Alt i alt har jeg været super tilfreds med det hele.
Vi ville klart vælge RobinHus igen!
08. december 2011
At sælge igennem RobinHus har først og fremmest været spændende. Det var rart selv at kunne svare på spørgsmålene, og så var det dejligt selv at have en fornemmelse af købers indtryk. Det ville vi ikke have haft hos andre ejendomsmæglere. Ikke nok med dette, sparede vi også 40.000 kr. Alt i alt har det bedste været slagsprocessen, da man selv er mere med i den og den store besparelse selvfølgelig. Vi ville også vælge denne form for salg en anden gang!
Nemt & Godt
07. december 2011
Fra en skala fra 0 til 10 ligger RobinHus 8 med pil op ad. Min mægler har været hurtig til at svare på spørgsmål igennem hele forløbet. Jeg fik min bolig stylet, hvor resultatet blev rigtig pænt! Hele forløbet har været rigtig godt, jeg anslår at have sparet 20.000 kr. Hele forløbet har været nemt og havde selv fingeren på pulsen.
Solgt i løbet af en uge
25. november 2011
Jeg har kun benyttet annonceringen på RobinHus.dk, og det var helt perfekt! Det var meget enkelt at oprette annoncen og det tog ikke mere end en times tid at få lavet en ordentlig annonce. Lejligheden blev solgt i løbet af en uge, og efter annonceringen blev prisen ikke sat ned!
Fantastisk koncept til billig penge!
18. november 2011
Mit Salgsforløb hos RobinHus har været super godt, med utrolig mange fremvisninger og en ejendomsmægler (RobinHus Øst), der altid var god til at informere om alt hvad der skete og skulle ske. Hun var rigtig god til at opsamle efter hver fremvisning og dermed været interesseret i, at min lejlighed hurtig blev solgt.

At vise boligen frem selv har været en positiv oplevelse og så havde man også mulighed for at fortælle om, hvordan man selv oplever at have boet der. Samt det at man selv styrede hvornår fremvisningerne skulle foregå, så man kunne passe det ind i ens hverdag.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har helt klart været jeres koncept og selvfølgelig prisen. Jeg vil tro, jeg sparede omkring 10.000 kr.
Imponeret af proces og personale!
18. november 2011
Mit salgsforløb hos RobinHus har været rigtig godt. Det virker som om alt kører efter et skema. Det har været de rette informationer på de rette tidspunkter. Mit samarbejde med min mægler Lene Meraj har været meget fint. Stort arrangement i salgsfasen, hvor det blev konkret.
Kundeservicen har jeg også været meget tilfreds med. Især i opstartsfasen bliver man godt guidet. Hver gang man tænker på noget, var det som om der kom en mail med svaret. Så ros for timingen.
Det bedste ved at sælge gennem jer, har været prisen. Men er også blevet imponeret af jeres systematiske proces og personale!
Hjælpsom & Effektiv
14. november 2011
Mit salgsforløb hos RobinHus har været nemt og enkelt. Og så har prisen været suverent! Jeg sparede omkring 35.000 til 40.000 kr. Jeg har været glad for samarbejdet med min mægler, som har rådgivet godt omkring salget af lejligheden. Hun har været hjælpsom og meget effektiv.
Særdeles kompetent og effektiv!
13. november 2011
Vores salgsforløb har foregået på et meget professionelt niveau, og vores RobinHus mægler har været særdeles kompetent og effektiv. At skulle vise sin bolig frem selv, syntes jeg har fungeret meget godt. Det har været med til at give et godt indtryk af markedssituationen og vi har haft en god føling med de interesserede købere. Også har jeg sparet ca. 50.000 kr. hvilket bare gøre det endnu bedere at sælge gennem RobinHus.

Billigere & yderst tilfredstillende!
11. november 2011
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus, har været at det er billigere end andre ejendomsmæglere og at man kan vise huset frem selv. Man får indtryk af dem der ser boligen, og vi får en god dialog omkring huset. Også er det jo bare dejligt at kende dem der køber boligen. Alt i alt har hele forløbet været yderst tilfredsstillende, ikke nok med det, har jeg også sparet omkring 30.000 kr.
Min mægler har været sød og ihærdig
10. november 2011
Mit salgsforløb er gået godt og rigtig hurtigt. Min mægler, Tina Lorenzen, har været sød og ihærdig. Det har været fint selv at vise boligen frem, jeg tror det gør et stort indtryk på købere, da sælgeren har et forhold til boligen og området. Det bedste ved RobinHus har nok været prisen, jeg har sparet omkring 35.000 kr. Derudover syntes jeg, at hjemmesiden er super god, og jeg har fået rigtig god vejledning i starten.
Upåklageligt!
09. november 2011
Jeg syntes, at hele mit salgsforløb har fungeret upåklageligt. At skulle vise sin bolig frem selv, har virket super godt, da jeg kender huset bedre end en ejendomsmægler. Jeg har ved fremvisninger kunnet svare mere detaljeret om f.eks. naboer,skole, off. transport og området som helhed.
Mit samarbejde med min RobinHus mægler har også fungeret upåklageligt. Der har hele tiden været hurtig action og svar tilbage, både på tlf. og emails. Hvert trin i processen er blevet grundigt forklaret, punkt fot punkt.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været muligheden for at vise huset frem selv og prisen. Jeg har ca. sparet 40.000 kr.
Derudover syntes jeg, at det er godt med mulighederne mht. fotografering og selv at bestille energimærke og tilstandsrapport.
Sparet mægler-salæret
08. november 2011
Det har været godt at anvende RobinHus.dk - det er anden gang jeg bruger RobinHus sælg-selv løsningen, og jeg gør det 100% fordi jeg kan spare mægler-salæret, og fordi RobinHus kommer bredere ud end andre tilsvarende billige løsninger. Boligen havde været til salg 8 dage da jeg fik henvendelse fra køber.
Intet at sætte en finger på!
04. november 2011
Jeg har været meget tilfreds med mit salg. Jeg syntes, at der er blevet arbejdet seriøst på opgaven i hele salgsforløbet. Jeg har ikke en finger at sætte på noget .
Jeg har sparet omkring 50.000 kr., og jeres concept har passet fint til mig, da jeg ikke har haft problemer med at fremvise og forklare evt. spørgsmål fra de interessede købere.
Nemt og bekvemt
01. november 2011
RobinHus.dk har vist sig at være nemt og bekvemt og jeg mener ikke at mæglere skal have 40.000 for at sælge en andelsbolig. Det er utroligt nemt at oprette en salgsannonce. Jeg tror det sammenlagt tog en time at oprette. Og en dags tid at tage billeder og indhente diverse informationer om boligen. Der gik ca. 6 uger, så var boligen solgt.
Linda gjorde mine fordomme om ejendomsmæglere som værende oversmarte o
30. oktober 2011
Jeg har været meget, meget tilfreds med Linda. Jeg føler næsten, at jeg har fået en personlig relation til hende. Og det skyldes utvivlsomt, at hun har haft en fin forstålelse for, at det er en følelsesmæssig mærkelig situation at sælge sin lejllighed. Hun har givet sig god tid til mig og jeg har hele tiden følt, at hun har været ærlig og reel overfor mig.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at jeg selv kunne bestemme en masse. Linda gav mig gode råd og støttede mig. Men i bund og grund havde jeg selv styr på processen. Og hold nu op, hvor mødte jeg mange sjove mennesker, som gik rundt og kiggede på min lejlighed.

Linda gjorde i hvert fald mine fordomme om ejendomsmæglere som værende oversmarte og glatte helt til skamme. Dygtig var hun!
Super nemt at oprette og tilpasse
22. oktober 2011
Vi synes, at online værktøjerne er utrolig brugervenlige og der er fint med en ugentlig mail. Det er super nemt at oprette sin boligannonce og også nemt at lave ændringer løbende. Da vi har solgt en andelslejlighed har prisfastsættelsen været rimelig nem - vi havde jo en andelsværdi og en vurderingsrapport på forbedringer og derudover fik vi også et par mægler vurderinger, hvorefter vi satte den pris vi mente var rimelig.
Der er igen tvivl om at vi har sparet penge ved at bruge RobinHus.dk - men det har selvfølgelig også betydet at vi har skulle bruge en del tid og energi på kommunikation med mulige købere, fremvisninger m.v - vi mener dog helt klart det har været den rigtige måde for os.

Effektivt & stort set upåklageligt
22. oktober 2011
Jeg syntes, at samarbejdet med mægler og salgsforløbet generelt har været godt, effektivt og stort set upåklageligt. Konceptet med at skulle vise frem selv har været godt. Det var rart at have fornemmelse af besøgendes opfattelse af huset. Det har også været rart at kunne henvise til mægler når det drejede sig om penge spørgsmål og andre ligne ting. Jeg syntes, at der har været god opfølgning fra mægler på potentielle købere. Alt i alt, har det hele forløbet godt, og det bedste har været at man selv kunne vise frem også de penge vi har sparet i salær. Vi sparede godt 100.000 kr.!
RobinHus har personlig kontakt!
21. oktober 2011
Det bedste ved RobinHus er den personlige kontakt. Og selvfølgelig den billige pris. Jeg sparede omkring 70.000 kr. Mit samarbejde med min mægler har fungeret helt fint og positivt. Konceptet med at skulle vise frem selv, syntes jeg er rigtig godt, for man kan selv bedst fremhæve de ting man selv holder af og bedst selv svare på spørgsmål fra købere.
God rådgivning af fantastisk mægler
19. oktober 2011
Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos RobinHus. Jeg har fået god rådgivning, og ejendomsmægleren tog sig af forhandlingerne med købere - det var en stor hjælp. Der er øget arbejde i at man selv skal vise boligen frem, men jeg tror, at det virker bedre på købere.
Samarbejdet med min mægler har været rigitg godt. Hun har været super - meget behagelig og ikke alt for ejendomsmægler-agtig.
Jeg syntes, at der blev taget nogle rigtig fine billeder af min lejlighed, og jeg kan godt lide den måde, som min lejlighed blev præsenteret på på hjemmesiden.
Alt i alt, syntes jeg, at samarbejdet har været fantastisk og ligetil positivt.
Linda: superprofessionel, realistisk og ærlig omkring salget
18. oktober 2011
Vi har været meget tilfredse med Ejendomsmægler Linda Larsen hele veje igennem. Super professionel, meget realistisk og ærlig omkring salget af vores lejlighed - hele vejen igennem en rigtig god oplevelse!

I vores øjne var det bedste ved RobinHus: Lindas kendskab til området og markedet samt det at vi selv kunne vise lejligheden frem.

Kan kun sige at jeg en anden gang også ville vælge Robinhus!
Lynhurigt & perfekt
18. oktober 2011
Salgsforløbet hos RobinHus har været hurigt og uden problemer, med andre ord helt perfekt! Selv kuneservice er yderst flinkke mennesker og giver en god service på stedet. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været det lynhurtige salg (14 dage) og lavt honnorar. Ikke nok med det, fik jeg også sparet 50.000 kr.
Min eneste kommentar ville være: "Ring til Annette Schat-Holm, hun er en dygtig mægler!"
Marianne har været helt nede på jorden, hvilket virkelig tiltalte os
11. oktober 2011
Vi har været imponeret over velkomspakken - det var fedt at man kunne få pakken tilsendt til sin arbejdsplads og at I har gjordt så godt opmærksom på denne mulighed. Det var også fedt i starten af forløbet at modtage både mails og sms.

Vi har haft Marianne Aundal som mægler, og hun har været særligt god fordi hun altid var til at komme i kontakt med, eller hurtigt returnerede vores opkald og mails. Hun har været helt nede på jorden, hvilket virkelig tiltalte os, da vi lige kom fra et andet mæglerhus efter 6 mdr. i kaos.

Det bedste har været at alting har foregået "helt nede på jorden", og at vi har haft så stor medindflydelse på bl.a. salgsteksten. Og så har hjemmesiden været et stort plus, hvor vi har kunne følge med og evt. komme med små ændringer selv.

Vi har haft mere end 7 fremvisninger, inden vi fik solgt og vi har ved alle fremvisninger fået rigtig god respons på at det var ejerne selv, der fremviste. Det har været rart at kunne svare på alle de spørgsmål, de interessere har haft uden at det skulle gå via en mægler. Og så er det fedt at kunne se folk an og at køber har kunnet se os i øjnene, det har medvirket til tryghed.

Vores besparelse ligger på ca. 80.000 kr.!
Hurtig handel
07. oktober 2011
ProAnnonce var perfekt for os. Det var billigt, vi kunne selv styre forløbet og havde direkte kontakt til køber fra starten. For os betød det en hurtig handel.
Vi havde tre mæglere til at vurdere lejligheden. De ville alle have over 60.000 kroner i salær og det syntes vi var overpris. Vi besluttede os derfor for selv at give det chancen. Det er forløbet meget smertefrit, fordi vi havde direkte kontakt med køber og kunne aftale alt hurtigt uden misforståelser.

Annette leverede effektivt arbejde og støtte
05. oktober 2011
Jeg havde et behageligt første møde med Annette Schat-Holm og hun leverede effekttivt arbejde og støtte frem til underskreven salgskontrakt.

Det var rart og godt at vise egen bolig frem. Jeg følte, at jeg selv kunne være aktiv og frem for at fremmede kom i mit hjem uden jeg var der. Endnu et positivt træk var, at jeg kunne se, når jeg selv var aktiv i forhold til salget f.eks på arbejdspladsen og facebook, så afspejlede det sig i antallet af personer som kiggede på bolig annoncenl
Velinformerende & Rigtig god lokal kendskab.
05. oktober 2011
Mit salgsforløb har været godt informerende. Min ejendomsmæhler var meget grundig og informerende. Hun var en rigtig god sparringspartner og meget dygtig. Hun har hele tiden været meget hjælpsom, effektiv og god til diskussion. Hun har i hele forløbet været velinformerende, også har hun en rigtig god lokal kendskab.
Hele konceptet med at skulle vise sin bolig frem selv, har været godt, da man selv kunne bestemme tidspunktet mht. rengøring og at kunne passe det ind med ens arbejde, børn og fritids interesser. Det har været nemmere at informere en købere, da sælger kender huset bedst. Super ideelt med selvbestemmelse i.f.t. åbenthus arrangementer.
Jeg har sparet omkring 50.000 til 60.000 kr. Jeg fik 3 andre salgsoplæg og den dyreste mægler kostede 130.000 kr. Jeg havde ikke lyst til at forære hele min opsparing til mægleren. Jeg er meget glad for at have valgt RobinHus.
God og konstruktiv kommunikation
04. oktober 2011
Jeg har haft en god og konstruktiv kommunikatoion under hele salgsforløbet, alt har været velfungerende. Det bedste har været prisen! Jeg sparede 50.000 kr. ved at benytte mig af RobinHus.
Gode og brugervenlige værktøjer
28. september 2011
Vi har været meget tilfredse med RobinHus Proannonce, vi savnede på ingen måde en ejendomsmægler. Oprettelsen af annoncen er forløbet nemt og uproblematisk og alle online værktøjer er gode og brugervenlige, og der er gode muligheder for at profilere sin bolig på forskellige måder. Vi valgte Proannonce fordi vi synes det var for dyrt at hyre en ejendomsmægler til at sælge en andelsbolig til en værdi under en million og som ydermere var faldet i markedsværdi. Vi havde simpelthen ikke råd til det, og det lykkedes også at få solgt lejligheden til en højere pris end langt de fleste lejligheder i vores forening, som var blevet solgt med ejendomsmægler.
Vi har kun markedsført vores lejlighed gennem Proannoce. Vi har fået utroligt mange henvendelser hen over de 3-4 måneders tid, lejligheden har været til salg, og vi har haft omkring 30-40 fremvisninger i perioden, så der har været stor interesse. Vi har gjort meget ud af at få taget nogle gode billeder af lejligheden, og det har vist sig at være altafgørende for, at vi har oplevet den store interesse for lejligheden, som vi har oplevet.


Godt og positivt salgsforløb
28. september 2011
Vi har haft et rigtig godt og positivt salgsforløb. Britt Ahlefeld Engel har stået klar med information og gode råd, og vi har derfor hele tiden følt os godt opdateret omkring salget. Vi har altid fået hurtig respons på vores henvendelser og vi har haft kontakt både aften og weekender. Konceptet er ukompliceret og med os selv i styrehuset, hvilket har været det bedste ved at sælge gennem RobinHus.
Super nemt og forståeligt
26. september 2011
Jeg synes det har været rigtig fint. Det var super at kunne følge med i statistik i forhold til andre boliger i området. Vi valgte RobinHus.dk, da det var klart den billigste løsning, i forhold til at vi vidste der var ret stor efterspørgsel på lejligheder i vores kvarter, og derfor var det mere end rigeligt at blive vist på Boliga og DBA. Da vi skulle oprette annoncen oplevede vi, at det var et super nemt og forståeligt program!
Vi har ikke tilkøbt ekstra markedsføring. Vi har holdt 3 åbent hus, med 2-3 par hver gang samt en del fremvisninger, hvor køber har ringet. Jeg tror vi har fremvist til ca. 15 hold inden vi fik den solgt. Boligen har været til salg små tre måneder. I det skal der indberegnes en sommerferie på tre uger, hvor vi ikke var hjemme til at vise frem.


Solgt på 4 dage.
26. september 2011
Salgsforløbet har været effektivt og grundigt og både min datter og jeg fandt genklang i Britt Ahlefeld, som ikke var popsmart men saglig og nede på jorden. At sælge gennem RobinHus har passet os fint. Det var klart at foretrække selv at vise sin bolig frem. På den måde kunne jeg bedre "påvirke" køberen med min information om nærområdet og videreformidle de ting der er værd at vide, som en mægler ikke nødvendigvis kan vide med hver enkelt lejlighed de sælger. Vi følte konstant at vi have hånd i hanke med salget og selv havde stor indflydelse på succesen og boligen var solgt på 4 dage.
Vælg selv din køber!
26. september 2011
Jeg har været super tilfreds med RobinHus Kundeservice, de har været velinformerende og altid virkelige glade. Det bedste af det hele har nok været konceptet med at man selv skulle vise frem. Jeg syntes, at det har været spændende, givende og vi kunne selv "vælge" købere!
Jeg syntes at konceptet virker rigtig godt for sælgere i min generation (46), følelsen af selv at være herre over salget er rigtigt rart.
God proces & Godt samarbejde
25. september 2011
Jeg har været godt tilfreds med mit salgsforløb, da jeg fik solgt på 16 uger. Jeg har ikke været ude for nogle problemer eller ligne ting. Jeg syntes der har været en fin service via RobinHus Kundeservice og mht. min mægler, syntes jeg at der har været et godt samarbejde. Det har været en god proces i hele forløbet. Jeg anlsår at have sparet 20-30.000 kr.
God information og kontakt.
23. september 2011
Mit salgsforløb har været problemfrit. God information og kontakt med vores RobinHus-mægler, som har været faglig kompetent. Det selv at vise boligen frem har været rigtig godt, da vi selv kender lejligheden og omgivelserne godt og på den måde bedre formidle det videre til de mulige købere.
Godt samarbejde - Ordholdende
22. september 2011
Jeg syntes, at der har været et godt samarbejde - ordholdende og alt gik som aftalt. Det bedste har været, at vi selv skulle vise boligen frem, det var godt og ligetil. Også har jeg sparet 15.000 kr. ved at benytte mig af RobinHus.
Trygt!
22. september 2011
Jeg har været rigtig tilfreds med min mægler, da hun var sød til at ringe ind imellem og spørge til lejligheden og situationen, og om der var noget, vi skulle ændre. Men der blev ikke ringet for tit, hvilket var rart. Hun har trygt været i baggrunden. Det bedste har været prisen, uden tvivl. Jeg har sparet omkring 30.000 kr.
Billigere end traditionelle mæglere
22. september 2011
Mit salgsforløb har været meget godt. Og hele konceptet med at skulle vise frem selv, har været rigtig fint og helt uproblematisk. Faktisk var det i næsten alle tilfælde en rigtig positiv oplevelse. Når jeg samligner med de priser vi fik fra andre mæglere, har vi sparet omkring 50.000-70.000 kr.
Derudover syntes jeg, at der har vært en rigtig venlig og god betjening ved tlf.-henvendelser, når man ringede til kundeservice. Og mit samarbejde med min mægler fungerede også rigtig fint.
Det bedste ved RobinHus har været muligheden at man selv kan planlægge fremvisningerne og at det er meget billigere end de traditionelle mæglere.
Kompetent og præcis ejendomsmægler
22. september 2011
Vores Robinhus mægler har været en kompetent og præcis ejendomsmægler og samarbejdet har fungeret rigtig fint. Hun [RobinHus mægleren] foreslog at vi skulle holde Åbent Hus og det gjorde vi 2 gange og vi salget gik ret hurtigt. Det selv at vise boligen frem var en god oplevelse og mange af em der kiggede gav udtryk for det samme.
Solgte den til den udbudte pris
20. september 2011
Salgsforløbet har været rigtig fint og meget hurtigt. Har været meget glad for min mægler. God kommunikation og han troede på mig og vurderede min ejendom 200.000 kr. højere end de andre mæglere og solgte den til den udbudte pris !
Fantastisk Kommunikation!
20. september 2011
Vi har haft et fantastisk salgsforløb. Vores ejendomsmægler har været til at få fat i, nærmest både dag og nat. Hun har gjort et fantastisk stykke arbejde. I vores øjne har det været mere end vi kunne forvente og håbe på. Der har været et fantastisk samarbejde og kommunikation.
Konceptet med at skulle vise boligen frem selv, har været helt fint. Vi er trods alt dem der kender boligen bedst og omstændighederne omkring andelsboligforeningen.
Det bedste ved at sælge igennem RobinHus, har bestemt været vores mægler. Derudover kendte vi prisenpå forhånd, så der kom ingen overraskelser. Det er rart, da boligsalg og boligkøb bestemt er en dyr affære. Også sparede jeg også omkring 30.000 kr, hvilket bare er en ektra bonus på vores fantastiske og positive oplevelse.
Et glimrende samarbejde
19. september 2011
Jeg har været tilfreds med salgsforløbet og er overbevist om at RobinHus satte den rette salgspris. Jeg havde et glimrende samarbejde med Britt Ahlefeld. Hun var hurtig på mailen og var god til at holde salgsprocessen igang. Det bedste ved at sælge gennem Robinhus var de små omkostninger og prissætningen af lejligheden. Vil anslå at vi sparrede ca. 40.000 kr. i forhold til en traditionel ejendomsmægler.
Solgte vores bolig på første fremvisning.
19. september 2011
Vi har været fuldt ud tilfredse med RobinHus. Hvordan det var selv at vise sin bolig frem er svært at svare på, da vi solgte vores bolig på første fremvisning. Det bedste ved RobinHus konceptet er at man får en flot præsentation af sin bolig på 15 hjemmesider uden merpris for tidsrum eller udgifter til annoncer. Vi fik en ugentlig opfølgning på mail og så selvfølgelig det at man kan sælge med lave omkostninger.
Benyt dig af RobinHus!
15. september 2011
Jeg er glad for jeg har benyttet mig af RobinHus, da der har været god service lige fra start til slut. Dette er gældende for både kundeservice og mægleren. Min mægler har været der, når der var brug for det. Han har arbejdet for os. Så det har været rigtigt godt.
Det bedste har været at selv kunne være "på banen", altså at vi selv har kunnet yde en indsats. Mht. fremvisningerne har der ingen problemer været, da var meget ligetil. Anslår at have sparet 20.000 kr.
Jeg håber klart at nogle flere vil gøre brug af RobinHus!
Altid lynhurtigt reagerende
15. september 2011
Min oplevelse af Robinhus-konceptet er super god. Lige fra første møde med ejendomsmægler Anette Christensen,
og til huset var solgt (på under 2 mdr.) har oplevelsen været rigtig god. En kombination af en altid lynhurtigt reagerende
og kompetent mægler sammen med det selv at vise sit hus frem, er en perfekt løsning, og jeg har helt klart fornemmet,
at alle potentielle købere der har været og kigge på huset, har følt at det er det rigtige at have kontakt med sælger selv, som
jo i sagens natur ved meget mere om huset.
Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale Robihus-konceptet og i særdeleshed Ejendomsmægler Anette Christensen til andre.
Nemt, Bekvemt & Hurtigt
14. september 2011
Min mægler har været særdeles engageret i salget, lige fra start. Han har været god at have dialog med omkring de mange ting der er i, at sælge en bolig. Jeg har været rigtig tilfreds med mæglerens insats i denne situation.
Jeg har ikke benyttet mig andet end min side på RobinHus, da jeg simpelhen ikke har kunnet nå det. Huset var solgt på 3 uger!
RobinHus er billigt i forhold til andre mæglere og jeg sparede 35.000 kr., hvilket nok er det bedste. Så har det været nemt, bekvemt og hurtigt.


Billigt & Nemt
14. september 2011
Alt i alt syntes jeg, at både min mægler og kontakten til kundeservice har været effektivt og hurtigt hele vejen igennem. Konceptet har tilbudt mig lave omkostninger til alle slags ydelser. Jeg syntes, at det har været nemt at vise boligen frem selv og har ikke haft nogle problemer. Jeg har desuden sparet 50.000 kr., hvilket er det bedste.
Sjovt & Spændende
14. september 2011
Jeg var meget tilfreds med RobinHus Kundeservice. Jeg følte, at vi var de eneste som havde lejlighed til sal! Var også meget tilfreds med min mægler, vi fik en super behandling af Jesper Blossfeld. Det bedste ved RobinHus er, at jeg selv var med hele vejen. Det med at skulle vise boligen frem selv var sjovt og spændende og det endte med at jeg sparede ca. 140.000 kr., ved at benytte mig af RobinHus.
Syntes det er et rigtigt godt koncept og I er hele tiden på forkant med alt.
Jeg har følt mig tryg i hele forløbet takket være Tina Lorenzen
14. september 2011
Tina har simpelthen været så venlig og hjælpsom. Jeg har virkelig fået solid, personlig vejledning og hun svarede altid hurtigt både på mail og pr. telefon. Tina har også givet en god vejledning i, hvordan jeg skulle vise boligen – så selvom det var lidt svært i starten, så er det blevet nemmere gang for gang.

Også tak til boligstylisten – det var rigtig fint med nogle friske øjne. Jeg fik nogle gode, konkrete råd, der var lette at anvende og det var tydeligt at se forskel på før og efter.

Det har været et meget tilfredsstillende samarbejde og et meget positivt forløb, hvor jeg har følt mig tryg hele vejen igennem takket være Tina.
Trygt & Professionelt
14. september 2011
Vores forløb hos RobinHus, har været meget positivt, hvor jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Jeg har altid fået svar på mine spørgsmål, og er blevet vejledt rigtig godt. I starten var det lidt svært selv at skulle vise boligen frem, men jeg har fået en god vejledning i hvordan det kunne gøres, så det er blevet nemmere gang for gang.
Mit samarbejde med min mægler, har været super godt! Hun har simpelthen været så venlig og hjælpsom. Jeg har virkelig fået solid, personlig vejledning. Hun svarede altid hurtigt både på mail og pr. tlf. Så det har været et meget tilfredsstillende samarbejde.
Jeg har også benyttet mig af RobinHus's boligstylister, hvilket jeg syntes, var rigtig fint at få nogle friske øjne på vores bolig. De kom med gode, konkrete råd, der var lette at anvende, og det var tydeligt at se forskel på før og efter.
Det har været en helt igennem god oplevelse
12. september 2011
Jeg valgte Robinhus, fordi jeg gerne selv ville stå for fremvisning da huset er lidt særligt indrettet på få m2 og med mange fleksible muligheder for anvendelse. Det har været en helt igennem god oplevelse at sælge hus i samarbejde med en kompetent dame som Anette, der har støttet og guidet og i det hele taget været der, når der var brug for det.
Besparelse på 100.000
09. september 2011
Vi valgte RobinHus.dk, fordi vi vidste, at der er mange, som går ind og søger efter bolig der. Derudover ønskede vi selv at stå for salget af vores bolig, og det er jo netop det som er muligt hos RobinHus.dk. Det var nemt at oprette en annonce, og det fungerede rigtig godt, at vi kunne gå ind og følge med i, hvor mange, der havde set annoncen. Vi tog selv billeder af huset. Oprettelse af selve annoncen tog ikke lang tid, da vi først havde billederne. Da der er
blevet solgt et par boliger for nyligt i det samme kompleks som vores hus, valgte vi at lægge prisen tæt på de priser, som de andre huse var blevet solgt for. Huset var til salg i 10 uger inden det blev solgt. ! Vi har sparet mindst 100.000 ved at benytte RobinHus.dk. Det har passet os godt, at vi selv kunne vise huset frem, og det at vi har sparret salæret til en ejendomsmægler gjorde at vi kunne sætte huset lidt billigere til salg, og dermed få en hurtig handel.

Fænomenalt
07. september 2011
Grunden til at valgte RobinHus.dk var pga., at det jeg behøvede, var et sted og udstille min bolig, og som kunne lokke potentielle købere til, til en fornuftig pris. I forhold til andre portaler til dette formål er RobinHus.dk fænomenal. I løbet af 3 uger var 9 ude og se min lejlighed, 8 af dem var via RobinHus.dk. Køber kom således også via RobinHus.dk. Der har i alt været 13 unikke henvendelser, hvoraf 9 førte til fremvisning, og heraf afgav 4 bud på lejligheden, så det har været perfekt.
Der blev ikke givet nedslag i salgsprisen, så besparelsen har her været mellem 35 og 65.000 kr.

Professionel & Grundigt Arbejde
05. september 2011
RobinHus Kundeservice har været hurtigt og effektivt, og er derfor tilfreds med deres arbejde. Jeg har ca. fået 25-30 køberhenvendelser via e-mail og telefon og har kun benyttet mig jeres hjemmeside. Min mægler var meget professionel og hun udførte sit arbejde grundigt, ikke nok med det havde hun også hurtige reaktioner og var utrolig venlig.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus, var muligheden for selv at være medbestemmende hv.a. fremvisninger og selv at fremvise sit hus (sælger kender selv sit hus bedst) og være sikker på at potentielle købere får korrekt besked om ejendommens forhold, - men allermest muligheden for selv at arrangere fremvisninger og tidspunktet herfor samt åbent hus. Syntes også det var meget lærerigt at vise frem selv også var der mange sjove spørgsmål fra køberne. Anslår at jeg har sparet ca. 50.000 kr.
Lydhør & Loyal
02. september 2011
Jeg ved ikke helt hvad mine forventninger til kundeservicen var, men vi har da fået hurtige tilbagemeldinger på vores forespørgsler. Bekræftelser på åbenthus-arrangementer osv. er godt, så er da klart tilfreds med dem. Min mægler var på samme måde lydhør, loyal og respekterede vores ideer og forslag, har derfor været meget tilfreds med hende.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus, har være de afslappede og lige-til mæglere. Der er ikke så meget hokus-pokus og vi kunne godt lide selv at stå for fremvisningerne. Efter vores overbevisnng er det jo os der kender lejligheden bedst. Også er prisen også billig, jeg sparede ca. 20.000 kr.
Peter Kjær – god at sparre med og tydeligvis erfaren
25. august 2011
Jeg valgte naturligvis RobinHus pga. den billigere pris, men også pga. muligheden for at kunne tage beslutningerne selv.

I løbet af ca. 1 måned fik jeg solgt mit sommerhus og besparelsen lyder på ca. 40.000 kr.

Min mægler Peter Kjær har været god at sparre med under handlen – han kom med forslag og var tydelig erfaren.

Og tak til Bettina Henningsen, som tog sig af det afsluttende papirarbejde.
Samarbejdet med Karina kunne ikke have været bedre!
25. august 2011
Samarbejdet med min mægler Karina Høgholm Pedersen kunne ikke have været bedre! Hurtig respons, god kommunikation og god formidling.

Alt sammen førte til salg af sommerhuset i løbet 3 måneder og en besparelse på 30-40.000 kr.


Kai Gylling - top professionel
24. august 2011
Jeg har haft en utrolig god kontakt til min mægler Kai Gylling, som var top professionel og tog fat i problemerne med det samme.

Jeg synes det bedste har været den løbende kontakt med eventuelle købere samtidig med at kontakten til mægler ikke var længere væk end telefonen.

Har absolut været et plus selv at vise huset frem, da jeg selv har renoveret huset og jeg kunne derfor besvare alle de potentielle køberes svar.

Super kundeservice, som altid har været klar til at hjælpe og hurtig med besvarelserne.

Min besparelse er på ca. 60 – 90.000 kr.
Anden gang jeg benytter RobinHus med succes
22. august 2011
Jeg kan kun anbefale andre at sælge gennem RobinHus, da det er 2. gang jeg benytter RobinHus
Konceptet er enkelt men stadig fuld af service
22. august 2011
Jeg har sparet 50.000 kr. ved at sælge gennem RobinHus-mægler Annette Schat-Holm, som jeg har været super tilfreds med.

Konceptet er enkelt men stadig fuld af service.
Nemt at oprette
21. august 2011
RobinHus.dk har bare virket super godt for mig, jeg var faktisk lidt skeptisk i starten, men det har været super det hele.D et var nemt at oprette annonce, min lejlighed havde allerede en fast pris og diverse dokumenter var heller ikke svære at finde frem til. Jeg har kun haft min bolig på internettet og i Den Blå Avis. Jeg har haft over 1000 inde på annoncen, hvoraf 12 har bedt om en salgsopstilling og så har jeg haft ca. 15 fremvisninger, det er forløbet rigtig godt. Jeg solgte den 3. uge uden nedslag i prisen. Jeg har en besparelse på 27.000 kroner ved at benytte RobinHus.dk.

Jeg kan kun anbefale RobinHus.dk...
Vil varmt anbefale Tina Lorenzen til andre
18. august 2011
Jeg skal gerne indrømme, at jeg var meget skeptisk i starten, men resultatet blev helt perfekt!

Vil varmt anbefale vores mægler Tina Lorenzen til andre. Hun gav sig god tid og forklarede på en god måde.
Leveret varen
17. august 2011
Jeg syntes, at min mægler har leveret 'varen'. Så jeg været helt tilfreds med ham.
Jeg har haft det helt fint med at skulle vise boligen frem selv. Og det har også virket fint. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus, har dog klart været prisen. jeg har sparet ca. 60.000 kr.


Et godt samarbejde med Jesper Blossfeld og boligstylisten
17. august 2011
Vi vil sige mange tak for et godt samarbejde med Jesper Blossfeld og boligstylisten, som var grundig og meget vellykket. Vi kan kun anbefale andre at gøre som vi gjorde.
Upåklageligt samarbejde
16. august 2011
Det har været dejlig nemt at gå til, samtidig med at det ser meget professionelt ud.
Jeg valgte RobinHus.dk fordi jeg havde hørt en anden fortælle om at de satte deres andelslejlighed til salg og at de fik solgt deres lejlighed efter andet Åbent Hus arrangement. Vores lejlighed stod til salg på RobinHus.dk i 14 dage, så var den solgt. Men vi lod den stå til salg ind til alle papirer var underskrevet. Det har taget lidt over 3 uger. Der var ingen nedslag i prisen.
Vores udgift til RobinHus.dk er hvad vi har forventet at skulle give. Det har ikke været på tale at anvende en ejendomsmægler, da det er en andel og derfor ikke svær at sælge. Samarbejdet med RobinHus har været upåklageligt. Vi vil selv benytte RobinHus.dk en anden gang og anbefaler det til andre!Løbende nyhedsbreve & Opdatering på markedet
16. august 2011
Jeg syntes, at det har været rart med løbende nyhedsbreve og opdateringer på markedet, hvor jeg mht dette kan sige, at jeg har været meget tilfreds med RobinHus kundeservice - det gør de godt.
Min mægler har jeg også været meget tilfreds med, da han har været der på en god måde uden at presse på og har ladet os selv træffe afgørelserne.
Det bedste i hele forløbet, har været at vi selv var involverede - med fremvisninger og selv kunne bestemme forløbet og prisen. At vise sin bolig frem selv første gang var lidt grænseoverskridende - men helt klart en fordel. Også har jeg sparet et pænt beløb på 20.000 kr.Vi anbefaler RobinHus-mægler Anette og RobinHus til alle vi kender
15. august 2011
Vi har fået en meget varm, kompetent og personlig behandling af vores RobinHus-mægler Anette Christensen og vi har på intet tidspunkt følt, at det handlede om at tjene penge til mægleren. Det føltes som en vennetjeneste… Hos RobinHus er det vigtigere at være et godt menneske end at tjene penge! - det tror jeg ikke, vi havde oplevet hos andre mæglere.

Det bedste ved RobinHus har været, at vi selv kunne vise lejligheden frem. Det var faktisk perfekt selv at vise den frem – vi elsker den jo og vi nød at fortælle om alle dens fordele. Vi har fået rigtig mange telefoniske henvendelser på baggrund af annoncen på nettet - og særligt i de uger, hvor lejligheden var på nettet som en af "Ugens Boliger".

Vi anbefaler Anette og RobinHus til alle vi kender :-)
Har sat stor pris på selv at kunne vise frem
15. august 2011
Det jeg har sat mest pris på, er at ejendomsmægleren ikke viste lejligheden frem, så jeg som fremviser selv kunne danne mig et indtryk af købernes vilje til at betale prisen.

Jeg synes, det har været anstrengende selv at vise frem, men værdifuldt i forhold til at afveje prisen.
Kompetent Venlig & Humoristisk
11. august 2011
Jeg syntes, at der har været et udmærket informationsniveau/service, hvad angår RobinHus kundeservice. Altid glade og hjælpsomme.
Det samme kan jeg kun sige om min mægler, han var særdeles kompetent, venlig og humoristisk, så jeg har været meget tilfred med min mægler.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har både været besparelsen, men også den fine mulighed for at forme tekst/billedmateriale og selvfølgelig, at Robinhus er koblet på Boliga, som er DK´s mest omfattende. Jeg anslår at have sparet ca. 50-75.000 kr.
At vise sin bolig frem selv, syntes jeg har været en fordel frem for at andre uden indgående kendskab til ejendommen skulle fremvise denne.Ved libhaveri som vort, kan der ofte være specielle værdier/oplysninger og oplevelser som en mægler ikke har interesse for. I vort tilfælde - skøn speciel natur, forekomst af fine spisesvampe/fremragende fiskeri/jagt. Herudover detailjeret indgående kendskab til kvalitet af byggeri /historie m.m.
Har solgt via Peter Kjær … for anden gang
11. august 2011
Vi har været utrolig tilfredse med Peter Kjær – han solgte også vores forrige hus – og med vores besparelse på ca. 100.000 kr.

Vi har oplevet, at Peter var meget seriøs og engageret, da køberne var fundet. Al materiale til brug for købsaftalen blev lavet hurtigt og korrekt, hvilket sikrede problemfri sagsgang.

Vi oplever konceptet som velfungerende og synes fx Facebook-tilstedeværelsen og lignende er gode tiltag. Den virale markedsføring må I gerne bringe i spil i et svært marked, som det er lige nu.

Også en tak til kundeservice, som har været hurtige og leveret professionelle svar.
Billigt og God Service
09. august 2011
Jeg har været meget tilfreds med min mægler. Han var flink og venlig og vendte altid hurtigt tilbage.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus, har været prisen og det med at skulle vise boligen frem selv, hvilket gik helt fint. Jeg har sparet omkring 40-50.000 kr.
Ligetil at bruge
09. august 2011
Det har været ligetil at bruge online værktøjerne, som RobinHus.dk tilbyder, ved oprettelse og brug af annoncering. Det er desuden fint at man kan følge interessen for annoncen ved hjælp af den ugentlige status. Vi har benyttet os af pro annonce og fastsatte selv salgspris - og udfyldte salgsopstilling vi online værktøjerne hos RobinHus.dk
Udgifter til annonce, mægler og afgifter er omkring 22.000 kr. Vi har ikke brugt ejendomsmægler, men vil skyde på en besparelse på omkring 25.000 kr.

Meget tilfreds med Lene Meraj
08. august 2011
Jeg har været meget tilfreds med Lene Meraj. Hun har været en stor hjælp og hjalp bl.a. med at få fjernet det overflødige i lejligheden, så den blev salgsklar. Havde flere køberhenvendelser hver uge og en af de gode ting ved Robinhus var, at man selv bestemte hvornår fremvisninger skulle foregå. Det var sjovt og rart selv at fremvise boligen og samtidig give den information videre til andre, som man har samlet gennem årerne. Jeg anslår at have sparet ca. 30.000 ved at sælge gennem RobinHus.
Lydhør og behagelig at samarbejde med
06. august 2011
Jeg syntes, at der har været en god præsentation af søgningen på annoncen i forhold til tilsvarende huse og derfor har jeg været meget tilfreds med RobinHus' kundeservice. Min mægler var lydhør og behagelig at samarbejde med. Han var altid meget omhyggelig i sit arbejde.
Jeg har kun benyttet mig af min side på RobinHus, da jeg syntes at avisannoncering ville være lidt spild af penge, eftersom præsentationen på hjemmesiden allerede er fremragende.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus, har været prisen for en så langvarig præsentation af høj kvalitet på flere portaler. De samlede omkostninger er ligeledes lave sammenlignet med andre mægleres. Jeg har sparet omkring 35.000.
Konceptet med at skulle vise sin bolig frem selv, syntes jeg har været OK. Du får lejlighed til at besvare eller forklare spørgsmål som kræver kendskab til husets histori og lignende.Den bedste mægler jeg har oplevet.
04. august 2011
En stor ros til den meget effektive og altid nærværende RobinHus-mægler Margit Hegner. Alt fungerede helt perfekt. Der var en meget fin kommunikation, både med min mægler og med RobinHus generelt. Er utrolig godt tilfreds med Margit Hegner, som er den bedste mægler jeg har oplevet.
God & hurtig service
03. august 2011
RobinHus Kundeservice er altid meget hjælpsomme når man ringede til dem og det gik altid hurtigt, hvilket jeg var meget tilfreds med. Min mægler var også hurtig og rigtig venlig. Jeg syntes ikke det har været nødvendigt at benytte sig af nogle avisannoncer, da man i dag er målrettet og ved hvor man skal søge når man leder efter en bolig. Derfor har jeg kun brugt min side på www.RobinHus.dk.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har nok været prisen og god sparring. Jeg har ca. sparet 40.000 kr.Salget gik så stærkt og vi har været meget tilfredse
02. august 2011
Salget gik så stærkt og vi har været meget tilfredse med vores RobinHus-mægler Peter Kjær. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var de lave omkostninger og at vi sparede ca. 40.000 på salæret i forhold til en traditionel mægler.
Virkelig god stil RobinHus!
01. august 2011
Jeg blev ringet op én gang fra RobinHus Kundeservice hvor de ville høre, om jeg ville købe en annonce i Urban for forældrekøb. Jeg spurgte om yderligere rabat og fik så 'ugens bolig' med i købet. Da jeg takkede ja tak, og sælgeren skulle føre købet ud i livet, fandt han imidlertid ud af, at de sidste annoncer til Urban var købt af andre i mellemtiden. Han konkluderer: "men nu har jeg jo lovet dig at du bliver ugens bolig, så det bliver du stadig uden beregning". Det var virkelig god stil!! Tak!
Med hensyn til min RobinHus Mægler har jeg også været meget tilfreds, da hun var reel og ærlig. Hun fortalte mig på eget initiativ løbende hele processen igennem hvor langt handlen var nået og hvad de aktuelle problematikker var.
Min mægler sørgede selv for at min bolig kom i nogle lokalaviser. Jeg gjorde ikke selv noget tilkøb i den forbindelse, hvilket også er en virkelig god service fra deres side af.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været den mulighed at kunne følge med i henvendelser fra evt. købere via hjemmesiden, hvilket er rigtigt rart. Udover det har jeg været i kontakt med de virkelig flinke mennesker hele vejen igennem.

Fastsat Pris!
01. august 2011
Jeg har været meget tilfreds med RobinHus mægleren, da der har været hurtig respons igennem hele forløbet, også har Karina været rigtig god til at lytte og formidle ting. Det der har givet flest køberhenvendelser har uden tvivl været internettet, dog syntes jeg også at egne opslag rundt omkring har givet pote.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har dog været den fastsatte pris. Jeg har udover dette oplevet, at når man selv viser sin bolig frem virker det klart bedst, istedet for det er mægleren selv.Spar halvdelen af andre mægleres honorar!
01. august 2011
Jeg har ca. haft 8 køberhenvendelser pr. mail, 8 ved Åbenthus og 2 pr. telefon og dette har været muligt via min annoncering på nettet, jeg har nemlig ikke benyttet mig af andre materialer.
Jeg har været meget tilfreds med RobinHus Kundeservice, da der blev gjort det der blev lovet med det samme. Og jeg har ligeledes været tilfreds med min mægler, da hun gav sig god tid til at forklare og hun var altid venlig når man kontaktede hende.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har med sikkerhed været, at man selv viste frem og selv kunne vælge sin køber. Jeg har ikke haft nogle problemer overhovedet ved at vise frem selv, syntes det var rigtigt hyggeligt at tale med folk.
Jeg har ingen specifik tal på hvor meget jeg har sparet ved at benytte mig RobinHus, men jeg har klart sparet halvdelen af andre mægleres honorar.
Linda Larsen har ydet et grundigt arbejde og jeg har være MEGET tilfre
20. juli 2011
Jeg har været MEGET tilfreds med Linda Larsen, min mægler. Hendes arbejdet har været grundigt og hun har altid været hurtig til at følge op og besvare mine henvendelser.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været prisen og servicen.

Jeg har i alt haft 21 fremvisninger på de ca. 4 måneder, lejligheden har været til salg – da jeg var fraflyttet lejligheden, har der været lang vej frem og tilbage, men det har været ok at vise frem selv.
Vi har været yderst tilfredse med både Peter Kjær … og vores besparels
14. juli 2011
Vi har haft vores hus til salg hos Peter Kjær i godt 2 ½ måned og vi har været yderst tilfredse med både Peter og RobinHus.

Vi synes, at det har været fint og godt for købere, at vi selv har vist huset frem, fordi vi som ejere oftest har kunnet svare på de fleste spørgsmål med det samme.

Vores besparelse ligger i omegnen af 50 – 75.000 kr.
På under 3 uger fik vi solgt vores rækkehus - og sparede ca. 30.000 kr
12. juli 2011
På under 3 uger fik vi solgt vores rækkehus - og sparede ca. 30.000 kr. !

Det at vise huset frem selv har fungeret fint og det har budt på stor fleksibilitet ift. at lave aftaler med evt. købere. Vi fornemmede også, at køberkandidater fik direkte svar på spørgsmål og var glade for det.

PS: Vores fotograf var super professionel og lavede nogle flotte billeder!
Rigtig gode statistikfunktioner
11. juli 2011
RobinHus.dk har været nemt at anvende og vi har været rigtig glade for statistik funktionerne, der kan bekræfte én i, at der er nogen, der kigger på annoncen. Derudover har det været rart selv at vise frem, så er man sikker på, at det har højeste prioritet for fremviseren. Vi har ikke oplevet negative tilbagemeldinger fra potentielle købere. Oprettelsen gik også fint. Det var en god hjælp at udfylde økonomidelen i annoncen. Vi satte 3 annoncer i den lokale avis, men vi oplevede ingen respons på disse. Alle henvendelser skete via Robinhus.


Vi nåede faktisk ikke en gang at få Til Salg skilt op, før den var sol
11. juli 2011
Vores mægler, Margit Hegner, var meget kompetent og imødekommende og derfor havde vi også god tillid til hende … og med god grund for vi havde 2 interesserede købere, hvoraf den ene købte lejligheden.

Vi nåede faktisk ikke en gang at få Til Salg skilt op, før den var solgt!

Det har været nemt og ret sjovt faktisk selv at vise lejligheden frem og vi synes, at vi har fået meget for pengene.
Billigere end en normal ejendomsmægler
01. juli 2011
Jeg har været meget tilfreds med RobinHus Kundeservice, da der har været en god tilgængelighed i hele mit salgsforløb. Ligeledes har jeg også været tilfreds med tilgængeligheden og dialogen med min mægler Arne Lindevig. At skulle vise sin bolig frem selv, har været helt fint, det bedste ved RobinHus har dog nok været, at de er billigere end en normal ejendomsmægler, da jeg anslår at have sparet 30.000 kr.
Udover dette, har jeg også været ret tilfreds med de billeder der blev taget til min annonce på hjemmesiden og den tekst der blev forfattet, så alt i alt, har jeg haft en god oplevelse hos RobinHus.Vi har haft et rigtig godt samarbejde!
01. juli 2011
Jeg er meget tilfreds med min RobinHus-mægler Lene Meraj. Vi har haft et rigtig godt samarbejde!

Vi har fået 2-3 køberhenvendelser om ugen i gennemsnit. Jeg har haft fremvisninger, lavet opslag i lokalmiljøet samt brugt Facebook. Fremvisningerne var til tider lidt krævende. RobinHus annoncen på nettet gav flest henvendelser.

Det bedste ved at have brugt RobinHus er, at vi har sparet penge - ca. 30-35.000 kroner.
Bedst at vise boligen frem selv
30. juni 2011
Jeg har været meget tilfreds med RobinHus, da jeg fra start af har følt mig godt informeret og vejledt som sælger. Linda Larsen sørgede for en hurtig og fair handel efter mine ønsker. Jeg kan varmt anbefale Linda Larsen som ejendomsmægler. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været, at man selv viser sin bolig frem, og at man selv kan bestemme hvornår mødet skal finde sted. Som sælger kender man sin bolig bedst, og de interesserede købere stillede mange spørgsmål, som bedst kunne besvares som beboer i ejendommen. Der var meget stor interesse for konceptet, da vi havde åbent hus for omkring 25 mennesker. Det var rigtigt godt at kunne besvare deres spørgsmål, og mærkeligt på samme tid fordi de gik rundt og kiggede i vores hjem som om de var i IKEA.
Min erfaring har været at internettet har givet flest køberhenvendelser, hvilket er derfor jeg ikke har benyttet mig af nogle avisannoncer.
Jeg anslår at have sparet ca. 40.000 kr., hvilket bare er en ekstra gevinst efter et så godt salgsforløb.
Solgt uden nedslag
30. juni 2011
Jeg har været meget tilfreds med at kunne benytte RobinHus.dk samt Boligas services, på trods af ,at jeg ikke ville have en ejendomsmægler på sagen.
Oprettelsen af annoncen er gået nemt, da jeg solgte en andelsbolig og ikke havde problemer med selv at fremskaffe diverse papirer.
Det er gået meget op og ned, nogle gange megen interesse og andre meget stille perioder. Jeg havde i alt 5 interesserede købere, hvoraf en sprang fra pga. hun selv skulle sælge først.
Boligen var til salg på RobinHus.dk i 2,5 måneder inden den blev solgt uden nedslag i prisen. Da jeg har benyttet det tilbud gennem boliga.dk, har jeg sparet mange penge ved ikke at skulle have en ejendomsmægler på sagen. Det er jeg glad for, da jeg ikke havde lyst til at have det, men samtidig gerne ville have en boligannonce der var synlig ved boligsøgning på Boliga.dk og hos andre mæglere, hjemmesider etc.

God Kommunikation & Seriøs Behandling
28. juni 2011
Forløbet hos RobinHus har været tilfredsstillende. Mit indtryk har været, at interesserede købere har oplevet det nemt at komme på hjemmesiden og få hurtigt svar. Jeg har haft flere end 10 henvendelser via e-mail og telefon og tilsammen har jeg haft 4-5 fremvisninger. Jeg har ikke benyttet mig af nogle avisannoncer, hvilket betyder at alt er foregået via RobinHus' hjemmeside. At skulle fremvise sin bolig frem selv, har været ok, da det virker meget godt selv at kunne fortælle om lejligheden.
Det bedste ved RobinHus har været, at have føling med potentielle købere og kvalificeret rådgivning når jeg har været i tvivl og samarbejdet har virket troværdigt. Det bedste er nok det jeg har sparet, hvilket jeg anslår at være omkring 20.000 kr., så alt i alt, har jeg været meget tilfreds med RobinHus.
Meget positiv oplevelse
28. juni 2011
Det har været en meget positiv oplevelse at kunne følge med i salget på RobinHus.dk og jeg har været glad for selv at kunne stå for det hele, men med
en pro annonce. Det har været nemt og overskueligt at oprette og opdatere annoncen og jeg har kun benyttet det samt DBA.dk, Boliga.dk og Facebook. Jeg viste selv boligen frem og solgte den derved på tredje fremvisning.

Sparet 200.000
28. juni 2011
Den direkte årsag til, at jeg valgte RobinHus.dk var, at jeg ønskede direkte hands-on på salget, og ikke havde (og ikke har) tillid til ejendomsmæglere. Jeg ønskede at kende potentielle køberes behov og bevæggrunde for at være interesseret, eller ikke være interesseret i ejendommen jeg havde til salg. Derudover ønskede jeg at være søgbar på Boliga.dk
Det er gået forholdsvis nemt at oprette og vedligeholde annoncen på Robinhus.dk. Boliga.dk skal have ros for tilstandsrapport og energimærke-tilbuddet de har. Jeg har direkte sparet et mæglerhonorar på mindst 200.000 kr. ved mit "Prosalg" og samtidig fået bedre bud end ejendomsmæglere nogen sinde før har præsteret.


Vi har været meget tilfredse med vores mægler Arne Lindevig
27. juni 2011
Vi har været meget tilfredse med vores mægler Arne Lindevig og vi synes det har været rart selv at bestemme, hvornår folk skulle komme og se lejligheden samt fortælle om kvarteret, naboer osv.

Vi mener at have sparet ca. 40.000 kr. ift. en konkurrerende mæglerkæde, som vi også havde ud og vurdere lejligheden.
Ægte engagement!
24. juni 2011
RobinHus er et fantastisk koncept og jeg sidder med en følelse af, at folkene bag er drevet af et ægte engagement. Det hele er gennemtænkt og jeg har i den grad indtrykket af en "velpasset" forretning.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med RobinHus-mægler Tina Lorenzen. Hun var altid til at få fat på, altid venlig og konstruktiv og altid villig til at gøre en indsats for at få tingene gennemført. Det gælder fra start til slut. Alt fra at lave salgsopstilling på få dage til at få afsluttet handlen på kort tid.

Det bedste ved RobinHus har været følelsen af at være "i kontrol". Jeg kunne følge hele processen fra start til slut, og virkelig have indflydelse på alt lige fra markedsføring til fremvisning. Og så det økonomiske aspekt, naturligvis!

Det har været en fornøjelse selv at vise frem (jeg nåede det kun få gange...). Det var dejligt at kunne besvare alle spørgsmål og fortælle om husets historie, områdets muligheder og at høre om de eventuelle køberes tanker ved at skulle flytte.

Jeg har været meget tilfreds! Hurtig besvarelse, hurtig afsendelse af salgsopstillinger, hurtig reaktion. Jeg modtog en fantastisk "start-pakke", og det var psykologisk fint at sende et "solgt"-skilt med :-) Huset blev solgt på 14 dage, så jeg nåede kun ét Åbent Hus. Jeg fik 20 køberhenvendelser i alt. Det var rigtig fint med de mails der blev sendt med gode råd og oplysninger. Jeg har sparet et sted mellem 60-80.000 kroner.
Det tog kun 6 uger at få solgt!
23. juni 2011
Jeg modtog en super service fra RobinHus, og fik al den hjælp jeg havde brug for. Køberhenvendelserne kom så snart boligannoncen var på nettet. Jeg syntes, det var meget opløftende, at man hver dag kunne se, at der var 8-10 interesserede købere. Jeg nåede kun en fremvisning - dem, der købte huset. I den forbindelse var det rigtig rart selv at fortælle om de forbedringer, som jeg har lavet ved huset.

Jeg overvejede at sætte salgsopslag op i Kalundborg og København, men nåede det ikke før huset var solgt. Det tog kun 6 uger at få solgt, og jeg havde ellers regnet med 1-1½ år i dette marked.

Det bedste var dels at jeg selv havde styr over salget, dels at jeg sparede penge. Jeg har minimum sparet 50.000 kroner, og jeg fik endda en højere pris for huset end den lokale, traditionelle ejendomsmægler havde vurderet.
En fordel selv at vise frem!
22. juni 2011
Da vi ikke har haft noget imod selv at vise frem og ligefrem kan se en fordel ved det, så er det jo en god måde at spare penge på :-) Vi anslår at have sparet et sted mellem 30.000 og 70.000 kroner ved at bruge RobinHus.

Fremvisningerne gik helt fint, og da vi kender boligen godt, har vi været i stand til at fremhæve de positive/negative ting som en mægler ikke ville kunne på samme vis.
Ærlighed og god dialog med mægleren!
22. juni 2011
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var ærligheden og den gode dialog med vores mægler Kai Gylling. Det virkede rigtig godt, at man selv tog ejerskab for salget ved selv at skulle fremvise huset, måske især fordi vi kender vores hus rigtig godt. Det var samtidig en spændende udfordring og det var ikke svært, da vi fulgte de råd som Kai Gylling gav os - f.eks. ikke at diskutere prisen, for det havde vi jo en mægler til. Formidlingen af hvordan det er godt at vise frem, gav os et fint skub i den rigtige retning.

Vi har været overordentligt tilfredse med RobinHus mægler Kai Gylling. Han har været reel og alt det han undervejs har sagt, at han selv og RobinHus ville gøre, er blevet overholdt til punkt og prikke. RobinHus virkede super for os, da vi havde et godt kendskab til det hus, vi skulle sælge.
Tusind tusind tak!
21. juni 2011
Servicen hos RobinHus er total i top! Vi fik en fantastisk fin behandling af Britt Ahlefeld Engel!! Hun var imødekommende, venlig, hurtig - sagt med et ord: Empatisk! Man fik altid og hurtigt et forståeligt svar - også på "dumme" spørgsmål.

Jeg har solgt lejligheden for min faster, som var kommet på plejehjem og var total novice på området. men jeg har fået al den hjælp og opbakning, man kan ønske sig!

Tusind tusind tak for det Britt Ahlefeld Engel - du er super!!!
Én fremvisning og så var den solgt.
20. juni 2011
Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus-mægler Kai Gylling. Han er kompetent og dygtig- Ikke anmassende, men hjælpsom. Han var realistisk med prisfastsættelsen af ejendommen.
En af de gode ting ved at sælge gennem RobinHus er at man bliver hjulpet med alt, som en glad amatør ikke har begreb om, samtidig med at man har følelsen af at være med til at sælge sit hus.
Jeg ved ikke hvor meget jeg har sparet, men konceptet fra RobinHus passede mig fint- Og det er ikke uvæsenligt !
Hvis vi skulle sælge igen, ville det helt sikkert være gennem RobinHus
20. juni 2011
Vi havde 52 fremvisninger på 45 dage! Derudover mange telefonopkald og ca. 40 mails fra mulige, interesserede købere. Vi sørgede for at være meget hurtige til at besvare mails og været "på" med at få folk til at komme ud og se boligen ved selvsyn. Det, der gav flest køberhenvendelser, var vores gode billeder og tekst på boligannoncen, som blev vist bl.a. på Boligsiden og Boliga. Vi har sparet omkring 75.000 kr. ved at bruge RobinHus.

Vi har været fint tilfredse med Kundeservice, og vi har været MEGET tilfredse med vores mæglers telefonservice!! Hun (RobinHus mægler Lene Meraj) er MEGET dygtig og hurtig med at vende tilbage på telefonopkald og bud fra køberne og hun gav sig god tid til os! Hun brugte meget tid på at rådgive os, så vi fik det bedste ud af vores boligsalg.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at vi kunne vise huset frem når det passede ind i vores familieliv og at vi selv kunne fortælle alle de positive ting ved vores hus. Det var dejligt at stå for fremvisningen, fordi vi er de bedste til at fremhæve gode sider og være ærlige om de dårlige. Vi kunne svare på alle spørgsmål og kunne fortælle uddybende om skoler, børnehaver, indkøbsmuligheder osv. osv. Vi har selv kunne vælge hvem vores gamle, dejlige naboer fik som nye naboer, og det er en skøn afslutning på 15 gode år!

Hvis vi skulle sælge igen, ville det helt sikkert være gennem RobinHus!!
Jeg kan kun anbefale konceptet!
17. juni 2011
Jeg har benyttet RobinHus to gange og begge gange har været med RobinHus mægler Jeanne Sørensen. Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus mægler. Hun er meget kompetent og gav professionel hjælp til mangt og meget. Der var altid en hurtig tilbagemelding og rigtig fin afslutning efter salget. Jeanne Sørensen er desuden en dygtig forhandler. Det bedste var min gode kontakt til mægleren og så er det en rigtig god idé, at man selv viser frem!

Jeg har ikke holdt så mange Åbent Hus arrangementer, men lejligheden blev også forholdsvis hurtigt solgt. Jeg har også været Ugens Bolig på RobinHus.dk og brugt opslag i lokalmiljøet. Boligannoncen på nettet havde rigtig gode billeder, og den gav flest køberhenvendelser. Jeg ved ikke hvor meget jeg har sparet denne gang ved at bruge RobinHus, da jeg kun har haft kontakt med RobinHus (og ikke har fået bud fra andre mæglerkæder), men da jeg benyttede Robinhus for 5½ år siden, og solgte vores hus, sparede vi mange penge, i hvert fald 75.000 kroner.

Jeg kan kun anbefale konceptet - hvilket jeg for øvrigt har gjort til både højre og venstre!
Lavt salær og ingen skjulte ekstraomkostninger
14. juni 2011
Efter at prisen blev sat ned og der kom bedre billeder på, begyndte der at komme flere henvendelser - dette var efter råd fra RobinHus mægler Peter Kjær. Peter Kjær var altid grundig og venlig med at forklare processen og rådgive om hvad der sælger huset bedst. Jeg vil vælge RobinHus igen næste gang jeg skal sælge.

Det bedste ved RobinHus er, at man sparer på salæret og der er ingen skjulte ekstraomkostninger. Jeg havde ganske få fremvisninger. Fordi det var et sommerhus, som lå langt fra min bopæl, så lod jeg en nøgle være hos naboen, som udleverede den til de købere som ville se sommerhuset. Konceptet egner sig bedre ved salg af helårsbolig, men det er besværet værd for at spare på salæret.
Min mægler er fantastisk!
11. juni 2011
Min Robinhus mægler er fantastisk! Hun er tålmodig og så kan hun være personlig uden at blive privat. Prisen på salæret samt det at vi selv havde indflydelse på salget er det bedste ved at sælge gennem RobinHus. Fremvisningerne gik rigtig fint, for det var jo trods alt os, der kendte huset og haven og kunne svare på alt.
Jeg medgiver min varmeste anbefaling!
11. juni 2011
Jeg synes, vi har har fået en enestående hjælp fra Pernille og Britt i den lidt komplicerede sag vi var havnet i. Jeg medgiver gerne min varmeste anbefaling. Vi fik kompetent og rettidig hjælp.

Det bedste var, at jeg selv kunne fremvise lejligheden og vide, at der var sagkyndige i baghånden. Jeg har nok sparet omkring 30.000 kr.
Solgt på 5 mdr. og sparede ca. 50.000 kroner!
07. juni 2011
Min lejlighed blev solgt på 5 måneder, og det synes jeg er meget godt gået, da der ikke var bad i den lejlighed jeg solgte. Jeg har sparet 50-60.000 kroner og det er en del at spare, da min lejlighed kun kostede 400.000 kroner.

Jeg havde RobinHus mægler Jeanne Sørensen og hun lavede alt det hun skulle, så det er der ikke noget at udsætte på. Jeg synes, at det var fint selv at vise frem, for jeg vidste jo mere om lejligheden end en mægler.

RobinHus er godt, fordi salæret er lavt og alt virkede perfekt. Jeg synes, at I har et fedt koncept, og jeg tror også, at I tager mange kunder fra de andre mæglerfirmaer.
Min mægler var der altid!
04. juni 2011
Jeg var meget tilfreds med Lene Meraj. Jeg kunne skrive eller ringe til hende i weekenden og hun besvarede i weekenden og hun besvarede mine opkald hurtigt. Hun var desuden også realist, hvilket er vigtigt i det nuværende marked.

Fordelen ved at bruge RobinHus er, at det er billigt og man viser selv frem. Det var enormt rart at stå for fremvisningerne selv. Eventuelle købere kunne få meget mere information fra mig end fra en almindelig mægler. Jeg tror, at jeg har sparet 15-20.000 kroner.
Fik solgt på 2 måneder!
03. juni 2011
Jeg har hørt mange sige, at man skal sælge ved RobinHus, så det gjorde jeg. Jeg har været godt tilfreds med min mægler, og det er rigtig godt at man selv viser frem, for så kan man svare på alle spørgsmål med det samme. Jeg fik solgt på ca. 2 måneder.
Helt og aldeles optimalt
02. juni 2011
RobinHus.dk har fungeret helt og aldeles optimalt og det var problemfrit at oprette annoncen. Jeg nåede kun at fremvise boligen 2 gange, og da nummer 2 købte boligen måtte jeg sige nej til at fremvise boligen for yderligere 10 interesserede købere. Boligen har været til salg i DBA i 1 måned, uden noget held overhovedet og derefter på RobinHus.dk i 1 måned med mange henvendelser. Jeg gav ingen nedslag i prisen, som alligevel var sat 100.000 højere end hvad 3 forskellige ejendomsmæglere havde vurderet den til. Plus jeg har sparet 30.000 ved ikke at have mælger på.

Stor tilfredshed med RobinHus.dk, som jeg klart vil anbefale andre!
100 % grundighed og opfølgning!
02. juni 2011
Jeg har været fuldt ud tilfreds med både min RobinHus-mægler og med kundeservice. Charlotte Kjær-Richardt havde en særdeles professionel tilgang samt indledningsvis god tid og interesse for oplysningerne om lejligheden. Hele processen igennem har der været 100 % grundighed og opfølgning!

Det bedste var, at jeg selv skulle fremvise, da jeg som formand havde et godt kendskab til ejerforeningen. Det føltes rigtigt, da jeg, som ejer gennem 10 år, havde de rigtige oplysninger om både ejerforening, lejlighed samt opgangens beboere.

Tak for godt samarbejde!
Det virker rigtig godt selv at have fremvisningerne
01. juni 2011
Vi har sparet mindst 65-70.000 kroner. Vi er meget tilfredse med vores mægler: Hun har været personlig, og vi har kunne ringe til hende på alle tidspunkter.

RobinHus-konceptet er godt. Det virker rigtig godt selv at have fremvisningerne, idet jeg kender min bolig bedst, og køberne var glade for den personlige kontakt. Og naturligvis er det lave salær en stor fordel ved konceptet. Vi har fået ca. 15 henvendelser, og haft 6-7 fremvisninger. Vi holdt Åbent Hus en gang og fik flere henvendelser hver gang vi satte prisen ned.
2. gang vi sælger sommerhus gennem RobinHus!
29. maj 2011
Vi synes, at RobinHus er et godt koncept, og vi kan da nævne, at det er anden gang vi sælger et sommerhus gennem RobinHus, og begge gange har det været en succes!

Mette Dollerup er en meget behagelig mægler, som klart kan anbefales. Hun havde godt styr på salget, og var god til at vurdere, hvem der var den mest potentielle køber. Hun var desuden nem at få fat på og hun vendte altid tilbage som lovet (vi har sendt hende en velfortjent buket blomster).

RobinHus har en god hjemmeside, og er væsentlig billigere end andre mæglere. Derudover giver RobinHus en muligheden for selv at fremvise. Det var rigtig fint selv at vise vores sommerhus frem. Dermed kunne vi lægge vægt på det vi syntes var en virkelig fordel ved huset og området.

Vi gjorde ikke brug af anden ekstra markedsføring - vi solgte alene ved hjælp af boligannoncen hos RobinHus. Vi fik 8 henvendelser fra købere, og vi har sparet over 70.000 kroner.
Det bedste ved RobinHus har været prisen og den professionelle behandl
26. maj 2011
Jeg fik ca. 10 køberhenvendelser før der blev skrevet under, og 2-3 stk. herefter. De fleste kom fra Internettet. Jeg har intet "ekstra" foretaget mig, for RobinHus gjorde så rigeligt. Jeg vil skyde på, at jeg har sparet ca. 40.000 kroner ved at bruge RobinHus.

Det var anderledes selv at skulle vise frem, men på en god måde. Jeg tror, at jeg kan fortælle mere om huset end en mægler ville kunne.

Det hele fungerede perfekt, så jeg fik slet ikke brug for at tale med Kundeservice. Min mægler, Hanne, var rigtig sød og hjælpsom, og hun ringede tit og gav en update på eventuelle købere. Det bedste ved RobinHus har været prisen og den professionelle behandling.
Jeg vil bruge jer igen!
22. maj 2011
Det bedste ved at bruge RobinHus har været den løbende kontakt til mægleren, hvis service vi har været meget tilfredse med. Jeg synes, at den bedste måde at vise frem på er selv at gøre det. Jeg har måske sparet 50.000 kroner, og jeg vil ikke tøve med at bruge jer igen!
Overskuelig og brugbar
21. maj 2011
RobinHus.dk har været overskuelig og meget brugbar, de online værktøjer har været rigtig gode og intuitive. Vi valgte denne løsning, da ejendomsmæglere er så dyre, og man selv sagtens kan lave en god annonce.
Den forberedende fase har været fin. Vi gjorde brug af den inaktive annonce i 1 måneds tid, til vi havde fået samlet alt sammen. Det var dejlig at have god tid til at samle det hele og samtidig kunne begynde at opbygge annoncen.
Vi bestemte selv fremvisning og Åbent Hus
19. maj 2011
Vi var Ugens Bolig på nettet to gange, og kunne mærke en stigning i interessen hver gang. Vi har været godt tilfredse med RobinHus-mægleren, og det var rart, at vi selv kunne bestemme hvornår vi havde fremvisning og Åbent Hus. Desuden er det naturligvis en stor fordel at salæret er lavt, og jeg vil tro, at vi har betalt ca. det halve af hvad vi skulle betale et andet sted.
Seriøst, venligt og professionelt arbejde!
18. maj 2011
Jeg har været særdeles tilfreds - seriøst, venligt og professionelt arbejde mødte os hele vejen igennem. Vi følte os i trygge hænder gennem hele forløbet og da de "reelle" forhandlinger stod på med køber, var der et fint informationsflow fra mægleren, så vi hele tiden vidste præcis hvor vi stod. Rigtig godt! Vi vil til enhver tid give vores lokale Robinhus mægler vores bedste anbefalinger!

Første kontakt til mægleren var uformel, hvilket gav os indtryk af tillid og prisen på huset var den rigtige fra starten. For os var det helt perfekt at vi selv skulle vise frem. Vi kunne fortælle de interesserede hvad de ville vide om huset, området, byen m.m.

Vi nåede at få 3 køberhenvendelser i alt, og vi har sparet ca. 35.000 kroner.
På en skala fra 0-12 bliver det 13!
17. maj 2011
På en skala fra 0-12, bliver det et 13-tal fra mig til min mægler! Jeg fik god og reel rådgivning og hjælp fra Britt Ahlefeld Engel (mæglerassistent hos RobinHus mægler Pernille Ulrich Holmsted).

Det var intet problem selv at vise frem. Jeg havde ca. 10 henvendelser fra købere, heraf 2 seriøse. Internettet og Til Salg skilt i vinduet gav flest henvendelser, og så brugte jeg "mund til øre-metoden" og spredte budskabet til mine venner og bekendte. Jeg anslår at have sparet 15-20.000 kroner!

Jeg har egentlig ikke nogle forslag til forbedringer, men fortsæt i samme positive stil.
Fremvisningerne var en meget tilfredsstillende oplevelse!
11. maj 2011
Vi fik tre køberhenvendelser, som alle havde hentet en salgsopstilling på nettet, hvorefter vi har kontaktet dem telefonisk. Vi har haft fire fremvisninger, og boligen har været Ugens Bolig på nettet en gang. Vi har sparet ca. 60.000 kroner ved at bruge RobinHus.

Vores sag blev overtaget af RobinHus-mægler Christian Garbenfeldt. Vi har været meget tilfredse med ham. Det bedste har været at kunne vise boligen frem selv, og at spare mange penge på mæglersalæret. Fremvisningerne har for os været en meget tilfredsstillende oplevelse. Vi har følt, at vi kunne gå i dybden med at beskrive lejligheden.
RobinHus har været proaktiv, behjælpelig og opfølgende
11. maj 2011
Den service som jeg har modtaget fra RobinHus har været proaktiv, behjælpelig og opfølgende. Næsten altid ekstrem hurtig responstid og opfølgning, næsten uanset tid på døgnet. Hurtigheden og pålideligheden underbygger tilliden.

Jeg oplevede en god, nær og opfølgende kundeservice og en følelse af, at der blev givet sig tid og opmærksomhed. Man mærker, at kunden er vigtig.

Min søster stod for fremvisningerne, da jeg ikke selv bor i nærheden, og det gik helt fint.
Min RobinHus-mægler var i topklasse!
11. maj 2011
Da min boligannonce blev slået op på internettet via RobinHus, kom alle henvendelserne med det samme. Fremvisningerne gik helt fint, og på kun et par uger var lejligheden solgt. I alt fik jeg ca. 20 køberhenvendelser. Jeg har nok sparet omkring 30.000 kroner.

Min RobinHus-mægler var i topklasse! Jeg er supertilfreds :-) Jeg har allerede anbefalet Linda Larsen til andre. Hun var faktisk det bedste ved at bruge RobinHus.
Vigtigt med gode billeder på nettet!
10. maj 2011
Jeg har fremvist 4 gange for køber, og ellers har jeg ikke skulle gøre noget. Internettet gav flest køberhenvendelser, og i den forbindelse var det vigtigt med en god fotograf, så der både var gode billeder, plantegning og 360 graders billeder.

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik fra RobinHus Kundeservice, ligesom jeg har været meget tilfreds med min RobinHus mægler, Sif Bjerregaard, som var imødekommende og altid svarede hurtigt på mails.

Det har været rart selv at have indflydelse på boligannoncen, og at det er et fast salær man betaler. Desuden er det godt, at man selv har mulighed for at fortælle noget om huset. Det er supergodt, at det er mægleren der forhandler pris med køber.

Jeg tror, at det vil være godt at supplere med at bruge Facebook i salgsperioden, som I jo også foreslog.
Boligsiden og Facebook gav flest henvendelser
10. maj 2011
Søgning på Boligsiden.dk og egen annoncering på Facebook har givet flest køberhenvendelser. Jeg fik 16 henvendelser i alt, flest pr. mail, men der var også nogle der ringede. Ved større egen indsats, kan man nemt skabe interesse for boligen og for salget.

Kundeservicen fra RobinHus har været meget tilfredsstillende. Jeg fik gode, fyldestgørende svar på mine spørgsmål, og der var hurtig respons på både køberkontakt og min egen kontakt.

Jeg har også været meget tilfreds med Karina Høgholm Pedersen, som var min mægler. Hun bistod med gode råd ved alle problemer, og hun var hurtig til at svare på både telefon og mails.

Første fremvisning var lidt svær, men det var rigtig godt senere. Jeg kunne specielt godt lide at høre potentielle køberes reaktion på forskellige ting i lejligheden.

Det bedste ved RobinHus er, at man sparer mange penge, og man er mere involveret i salget. Jeg har sparet circa 30.000 kroner ved at bruge RobinHus.
Godt, fornuftigt koncept!
09. maj 2011
Jeg har sparet 150.000 kroner eller mere! Så jeg har været meget tilfreds, både med min mægler, Annette Schat-Holm, og med den service jeg fik fra RobinHus.

Jeg fik ca. 10 henvendelser fra mulige købere, og det var min vurdering, at de fleste kom fra RobinHus' hjemmeside. Jeg har ikke haft brug for at foretage mig noget ekstra eller bruge ekstra markedsføring. At jeg selv skulle vise frem var OK - jeg synes ikke, det var noget specielt.

Det bedste var prisen, og så er RobinHus er godt og fornuftigt koncept. Det er reelt og realistisk!

Arbejdsom og professionel mægler
02. maj 2011
Udover den almindelige markedsføring på nettet, brugte jeg også Facebook og salgsopslag i lokalmiljøet. Jeg fik flere seriøse henvendelser efter jeg fik RobinHus mægler Lene Meraj til at stå for salget. Hun er meget arbejdsom og professionel, så jeg var meget tilfreds med at have hende som min mægler. Jeg har nok sparet 20-30.000 kroner.
Vi har været godt tilfredse!
01. maj 2011
Vores mægler har været meget fair, hurtig til at svare og hun har været på vores side hele vejen igennem. Det bedste har været selv at vise boligen frem samt den direkte kontakt til køberen. Det mest besværlige var at finde ud af hvor vi skulle gøre af børnene mens vi viste frem - men ellers var det fint. Vi har ingen forslag til forbedringer af konceptet.
Det var nemt!
01. maj 2011
Jeg er meget tilfreds! Annette (RobinHus mægler) er meget behagelig og reel, og hun er heldigvis ikke den "overdrevne sælgertype".

Det var fint selv at stå for fremvisningerne. Jeg synes, at det virker mere troværdigt overfor køber.

Det bedste ved RobinHus er prisen og at det er nemt!
Salget var nemt og effektivt!
29. april 2011
Jeg oplevede ingen bøvl, og salget var nemt og effektivt. Min mægler (Michael Bonde) var helt fin, han var hurtig og nem at få fat i. Jeg vælger samme mægler næste gang :-)

Jeg havde tre fremvisninger. Det var hyggeligt, og jeg syntes det var sjovt at høre folks idéer til huset og haven.

Det er anden gang nogen i familien har solgt gennem RobinHus med samme gode resultat (især tiden/markedet taget i betragtning).
Huset var solgt på en måned!
29. april 2011
RobinHus-konceptet er nemt at gå til og inspirationen fra indretningsarkitekten i forbindelse med boligstyling var værdifuld! Og så var prisen god! Jeg har været meget tilfreds med RobinHus.

Fremvisning var ikke noget problem. Arbejdet ligger i at gøre klar inden fremvisning, og det skal man gøre uanset hvilken mægler man vælger.

Vi holdt 2 Åbent Hus, hvor der kom 10-15 købere. 4 har budt på huset, og det var solgt på én måned.
Hurtigt salg!
26. april 2011
Det har været rigtig godt at sælge gennem RobinHus - det bedste var naturligvis, at jeg hurtigt fik lejligheden solgt! Fremvisningerne gik fint, og jeg har sparet ca. 50.000 kroner.
Super tilfreds!
22. april 2011
Jeg valgte RobinHus.dk, fordi jeg kun har hørt positivt om det. Det har været dejligt at få den ugentlige status og mail vedr. eventuelle interesserede køber, som jeg kunne kontakte. Der er også mange der selv har kontaktet mig. Jeg kom ret hurtigt ind i, hvordan jeg kunne ændre f.eks. husleje, åbent hus m.m. og slette min annonce.
Boligen har været til salg i ca. 5 mdr. gennem RobinHus.dk og opslag i butikker, men det er gennem RobinHus.dk, at lejligheden blev solgt. Jeg har været super tilfreds med at bruge Robinhus, og jeg kan varmt anbefale jer til andre. Tak for hjælpen.
Det bedste var prisen!
19. april 2011
Det bedste ved RobinHus var prisen på salæret, at få solgt lejligheden og min mægler Lene Meraj!
Rigtig nemt!
18. april 2011
Det var rigtig nemt at benytte RobinHus.dk også den telefoniske kontakt fungerede godt. Det har været glimrende at kunne printe sedler til ophæng i diverse brugser, på arbejdpladsen mv. Derudover har jeg holdt en hel masse åbent hus-arrangementer, og det er i virkeligheden dem, der har givet mest. Jeg nåede ikke til at bruge de andre muligheder for "Ugens Bolig" og de andre annoncerings-muligheder, men det er godt de er der. Jeg skønner, at jeg har sparet mellem 40.000 og 50.000 kroner
Fungerer helt efter hensigten
17. april 2011
Hjemmesiden, RobinHus.dk, fungerede helt efter hensigten og var meget professionel. Jeg valgte RobinHus.dk for at spare salæret og for at blive synlig på DBA.dk og på boliga.dk. Jeg synes at det er fint at man fik lejlighed til, at købe et skilt, samt de medfølgende "Åbent Hus" streamers. Har også benyttet mig af "Åbent Hus", og været tilfreds med at se, at også det kom med i den samlede "Åbent Hus"-visning på boliga.dk. Mit salg var uden mægler, så jeg tog selv alle fotos, skrev teksten, udfyldte alle felter med informationer, men meget fint at muligheden for at kunne give så meget uddybende info findes på hjemmesiden. Det er rigtigt fint, at man kan følge statisitkken hver dag, og at der ikke blot sker en sammentælling, som på andre hjemmesider.
Godt samarbejde!
17. april 2011
Vores boligannonce hos RobinHus har givet flest henvendelser, men vi har også haft opslag i lokalmiljøet og brugt Facebook. Det har givet 2-3 henvendelser om ugen i gennemsnit.

Jeg har været meget tilfreds med RobinHus, især med min mægler Lene, som jeg havde et rigtig godt samarbejde med! Men det bedste var nu, at vi sparede omkring 35.000 kr.
Det bedste ved RobinHus er, at man selv kan fremvise...
17. april 2011
Det bedste ved RobinHus er, at man selv kan fremvise huset, som man kender bedre end nogen anden. Det kan man ikke forvente af en fremmed sælger. Det var meget tilfredsstillende for mig at vise frem, da jeg har bygget arkitekttegnede huse i mange år, og stadig er aktiv.

Derudover synes jeg, at det var en god mægler, og vi havde et godt samarbejde. Det var på alle måder en meget positiv og tilfredsstillende oplevelse at sælge gennem RobinHus.
Stor ros til Jeanne Sørensen!
17. april 2011
Jeg fik rigtig mange henvendelser fra mulige købere, og detvar intet problem selv at vise boligen frem. Jeg synes, at Kundeservice hos RobinHus var perfekt. Min RobinHus mægler Jeanne Sørensen var helt i top - hendes arbejde var perfekt, ordentligt og professionelt. Stor ros til Jeanne Sørensen!
Det bedste var kontakten til vores mægler!
16. april 2011
Vi har været særdeles tilfredse med både vores mægler Annette Schat-Holm og med RobinHus kundeservice. Faktisk synes vi, at det bedste ved at sælge gennem RobinHus var kontakten til vores mægler, samt prisen. Det var helt ok selv at vise frem, men vi skulle dog lige vende os til det. Vi synes, at konceptet er rigtig fint, og det gør en forskel selv at vise frem.

Udover internettet brugte vi også avisannoncer og Ugens Bolig på RobinHus. Vi fik flest køberhenvendelser fra Ugens Bolig. Vi mener, at vi har sparet 80.000 kr. ved at bruge RobinHus.
Dejligt selv at planlægge fremvisningerne.
12. april 2011
Der var altid hurtig respons fra RobinHus, så det var helt i top.RobinHus har en fornuftig pris, og det var dejligt, at vi selv kunne planlægge fremvisningerne og fortælle om huset. Fremvisningerne gik rigtig fint.Jeg mener, at jeg har sparet omkring 55.000 kr.
Solgt ved 3. fremvisning!
06. april 2011
Vores RobinHus-mægler Peter Kjær var meget professionel, serviceorienteret og vidende! Vi er meget imponerede over, hvor godt RobinHus-konceptet fungerer og så til den pris! Vi var glade for selv at vise vores hus frem, men det bedste var konceptet og prisen.

Der var 27 som havde set salgsopstillingen, heraf 4 der ville se huset, og huset blev solgt ved den 3. fremvisning. Vi har sparet ca. 60.000 kr. i forhold til en traditionel ejendomsmægler.
Flest henvendelser fra RobinHus' hjemmeside.
01. april 2011
Vi havde 30 køberhenvendelser i alt, og der kom flest fra RobinHus' hjemmeside. Al kommunikation foregik med vores mægler Jeanne, så vi fik ikke brug for at tale med Kundeservice. Det var vi tilfredse med. Det bedste ved RobinHus er det lave salær, og så var det en positiv oplevelse selv at vise vores lejlighed i Hellerup frem.
Særdeles godt tilfreds med min mægler
01. april 2011
Jeg har været særdeles godt tilfreds med vores RobinHus-mægler.

Jeg har altid kunnet komme i kontakt med hende og altid følt mig godt vejledt. Papirarbejdet er blevet udført prompte og omhyggeligt.

Det bedste ved at sælg egennem RobinHus har været den gunstige pris på salæret, men har også været godt tilfreds med selv at vise min bolig frem.
Altid hurtig respons !
21. marts 2011
Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus-mægler. Altid hurtig respons !

Én af de gode ting ved at sælge gennem RobinHus er det faste lave salær, hvor jeg anslår at have sparet omkring 40-50.000 kr i forhold til de traditionelle ejendomsmæglere.

Det er kun fremvisningen der er adskiller sig fra andre mægleres koncept og havde det helt fint med selv at vise boligen frem. Kender selv boligen og området rigtig godt og synes det var en rigtig positiv oplevelse at kunne give videre til de potentielle købere.
Overskueligt og nemt
11. marts 2011
RobinHus.dk har fungerer rigtig godt, det er overskueligt og nemt. Jeg har ikke valgt RobinHus mægler, idet jeg selv ville stå for salget, da det er en andelsbolig. Jeg fik en mæglervurdering og justerede min pris ned hvorefter det er gået meget stærkt med mange henvendelser og visninger. Mæglervurderingen var dog meget lav og hans salær så højt, at jeg ikke benyttede mig af hans tilbud. Hans vurdering var 1,15 millioner, og jeg solgte for 1,23 millioner samt sparede hans salær på 75.000 kr. I alt har jeg brugt ca 12.000 kr på salg. Pengene til RobinHus.dk er klart dem der er givet bedst ud. Jeg kan kun varmt anbefale RobinHus.dk!!! Godt gået.

Konceptet funker!
07. marts 2011
Jeg har haft ca. 15 køberhenvendelser, og har ikke brugt anden form for annoncering end internettet.

Jeg har været godt tilfreds med den kundeservice jeg mødte hos RobinHus, ligesom min RobinHus-mægler var særdeles god. Det var en god oplevelse selv at vise min bolig frem, og jeg synes at konceptet funker godt.

Det bedste har været at spare penge (jeg har sparet ca. 100.000 kr.) samt kontakten til køberen.
Velforberedt og saglig
06. marts 2011
En stor tak til vores Robinhus mæglerfor hendes store hjælp igennem vores længere salgsforløb. Siden vores første møde var hun der altid for os. Der blev fulgt op på henvendelser på alle tidspunkter af dagen – både tidligt og sent. I alt har hun skrevet/svaret på ca. 140 mails og ikke en eneste gang har hun blandet vores eventuelle købere sammen med andres. Stor respekt til vore mægler for altid at være indenfor rækkevidde, være velforberedt og saglig og tilmed en fantastisk aktiv lytter.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været at vi hele tiden fulgte med i processen. At vi selv kunne planlægge tid for fremvisningerne. Det er meget oplagt at det er os som ejer der viser frem og kan fortælle om huset og området. Vi har haft i alt ca. 40 henvendelser og vi har sparet ca. 35.000 kr.

Tak for kampen - du gjorde det lettere for os at sælge vores hus.

En klar fordel selv at fremvise!
02. marts 2011
Vi valgte RobinHus, fordi det var et attraktivt salær (1/3 af de andre tilbud vi fik!) og fordi vi var trygge ved Christian Garbenfeldt som mægler. Derudover foretrak vi RobinHus' koncept om selv at fremvise huset, da det ville være nemmere at planlægge ind i vores travle hverdag med arbejde og to små piger.

Det var naturligvis anderledes ikke at have så synlig en mægler som de andre gange vi har handlet hus, og det var forventeligt og helt naturligt ved fremvisningerne selv skulle være klar med svar på alt mellem himmel og jord omkring huset...troede vi!
Det viste sig helt klart at være en fordel, at det var os selv der fremviste huset, da de interesserede købere primært var nysgerrige på historien omkring huset, som vi selv har bygget, samt den detailviden vi havde i kraft deraf. De var naturligvis også interesserede i diverse informationer om huset og vi havde da forberedt os på de fleste.

Derudover henviste vi til Christian, og så tog han fat i os, hvis han manglede yderligere informationer til at besvare de interesserede købers spørgsmål. Så alt i alt gik vi godt i spænd og vi er bestemt ikke blege for at vælge Robinhus næste gang....og tak for de flotte blomster da købsaftalen var i hus!
Jeg har været fuldt ud tilfreds !
24. februar 2011
Jeg har været super tilfreds med min Robinhus-mægler Lene Meraj. Hun har fulgt mine ønsker hele vejen og jeg synes hun har været rigtig god og troværdig. Altid har hun ringet tilbage og svaret på mails.
Én af de gode ting ved at sælge gennem RobinHus var at salæret var til at betale og at jeg selv kunne vise boligen frem. Jeg kunne fortælle/ vise lejligheden frem på en måde, som andre ikke kunne.
Jeg har været fuldt ud tilfreds !
Har sparet ca. 50.000 kr.
22. februar 2011
RobinHus-mægler Marianne Aundal har været flink til at hjælpe med alle de spørgsmål jeg havde. Har været utrolig tilfreds med hendes indsats.
Jeg synes det er bedre at sælger selv viser sin bolig frem, istedet for en ejendomsmægler, da man bedst selv kender sin bolig - Så det har været helt perfekt for mig.
Jeg anslår at jeg ved at sælge gennem RobinHus har sparet ca. 50.000 kr.
Hun gjorde et rigtigt godt stykke arbejde
22. februar 2011
Vi var meget tilfreds med RobinHus-mægler Linda Larsen. Hun gjorde et rigtigt godt stykke arbejde med at få købsaftalen klar hurtigt, da køber ville overtage hurtigt.
Det var godt at man selv viste boligen frem og tror de fleste der kom og så boligen satte pris på, at jeg udover at vise dem boligen også kunne fortælle dem om området. Jeg har været meget glad for at sælge gennem RobinHus - Anslår at have sparet ca. 60.000 og vil ikke tøve med at anbefale jer til venner og bekendte.
Altid forklarende og saglig
22. februar 2011
Har været meget tilfreds med RobinHus-mægler Arne Lindevig. Han sørgede for at vi havde is i maven - holdte fast i salgsprisen fra starten. Vi fik hurtig respons fra ham og han var altid forklarende og saglig. Fik mange gode tips af ham til vores fremvisninger.
Én af de gode ting ved at sælge gennem RobinHus var at vi selv kunne vise frem og dermed kunne forklare køberne om nærmiljøet, andelsforeningen og lejligheden.
Anslår at have sparet ca. 50% af salæret i forhold til den traditionelle ejendomsmægler.
Dygtig, ærlig, troværdig og fantastisk hurtig
22. februar 2011
RobinHus-mægler Britt Ahlefeld Engel har været fantastisk hele vejen igennem. Dygtig, ærlig, troværdig og fantastisk hurtig til altid at svare tilbage og afklare forskellige forhold. Den bedste mægler jeg har mødt.

Det bedste ved at sælge gennem Robinhus har været :
- Gennemsigtighed
- Enkelthed
- "Value for money" fornemmelsen

At vise boligen frem selv var fint. På den måde havde vi hele tiden fingeren på pulsen iht. reaktionen hos dem som så lejligheden. Samtidig har der ikke været følelsen af fremmedgørelse af salget/fremvisningerne.

Ovenud tilfredse !
Anette har gjort et stort stykke arbejde
20. februar 2011
Jeg har været meget tilfreds med Anette Christensen, da hun hele tiden har givet mig tilbagemeldinger når der har været interesserede købere. Anette har gjort et stort stykke arbejde og er absolut meget tilfreds med hendes indsats. Hun har lagt meget tid i at hjælpe os som sælgere og det har vi været glade for.
Vi kan godt lide Robinhus konceptet, hvor det er jer der sælger boligen og os der viser frem. Vi kender jo alt til området, naboerne og boligen. Jeg anslår at have sparet ca. 40.000 kr. ved at sælge gennem Robinhus.
Solgt på første fremvisning!
16. februar 2011
Jeg har været yderst tilfreds. Kunne få kontakt nærmest døgnet rundt. Hurtig tilbagemelding og en fantastisk støtte og gode råd og har på intet tidspunkt følt mig alene om mit boligsalg.
Det bedste ved at sælge gennem Robinhus har været den store respekt og forståelse for at det er ens hjem der sættes til salg- Meget personlig service. Alt er forløbet uden problemer og har anbefalet jer meget varmt til alle.
Det at man selv fremviser sin bolig er den bedste måde at gøre det på. Det at man ikke skal ud af sit eget hjem for at fremmede skal ud og se boligen.
Sparet omkring 50.000 kr
16. februar 2011
Vi fik én henvendelse og de kom og så huset og 3 dage efter købte de det.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har helt klart været besparelsen. Vi anslår at have sparet omkring 50.000 kr ved at vælge RobinHus. Har været meget tilfredse med RobinHus-mægleren Peter Kjær, som vi kan anbefale til andre.
Anette og jeg var det perfekte makkerpar
06. februar 2011
Har været meget tilfreds med RobinHus-mægler Anette Christensen.
Jeg følte at anette og jeg var det perfekte makkerpar. Der var nogle praktiske ting, som hvis Anette skulle have klaret, ville have været besværligt. Men når både sælger og ejendomsmægler har et godt team work, bliver problemerne løst hurtigere og nemmere. Jeg synes det gik så godt, at jeg ikke har nogen ideer til at gøre det bedre.
Det er rart at have nogle referencer i selve fasen hvor man skal vælge ejendomsmægler. Vi var så heldige at vi allerede kendte 2 der havde solgt gennem Anette Christensen.
Det at vise boligen frem selv var nemt. Man skulle blot være forberedt på hvad man ville sige. Her var Anette også en stor hjælp. Jeg vil anslå at vi har sparet ca. 30- 40.000 kr. ved at sælge gennem RobinHus.
Perfekt, nemt og logisk
05. februar 2011
RobinHus.dk har fungeret perfekt og det var nemt og logisk at oprette annoncen. Det var perfekt med den digitale opfølgning fra RobinHus.dk og det har fungeret over forventning - meget professionelt. Boligen var reelt til salg i 7 dage førend at de 3 første bud lå på ejendommen. Udbudsprisen var sat af en professionelt ejendomsmægler, men huset blev budt 300K kroner op.


Resultatorienteret, vedholdende og dygtig
01. februar 2011
Tusind tak for din store medvirken til at handlen ikke løb ud i sandet. Efter vi fik dig på som mægler skal jeg love for at det tog fart og vi oplevede at vi havde fået en mægler, der gjorde alt for at vi kom i mål. Vi har oplevet dig som meget resultatorienteret, vedholdende, dygtig og hurtig. Format til at trække i de rigtige tråde og været en god rådgiver. Altid hjælpsom uanset hvilket tidspunkt vi kontaktede dig på.
Jeg føler at det relative lille salær som RobinHus skal have, har du fortjent indenfor den sidste halvanden måneds tid og jeg kan ikke undlade tanken om hvordan det var spændt af, hvis du havde været på banen fra start.
Jeg kan ikke udtrykke mig klarere end at sige at jeg vil anbefale dig som mægler til mine bedste venner.
Endnu engang tusind tak for din store hjælp ved vores hushandel.
God og nem web-site
31. januar 2011
RobinHus.dk er en god og nem web-site, der giver den nødvendige information til både sælger og køber. Det gik stille og roligt med at oprette boligannoncen. Det har været muligt at oprette annoncen, med de vigtigste informationer, til at starte med og derefter tilføje og rette i den. Lejligheden har været på RobinHus i ca 3-4 måneder og blev solgt til prisen. Der har været flere henvendelser via RobinHus end der har været via andre Web-sites, hvilket hovedsageligt skyldes at RobinHus betragtes som et mere seriøs medie.
En positiv oplevelse
27. januar 2011
Vi har været meget tilfredse med vores ejendomsmægler Linda Larsen. Vi havde stor tillid til hende og hun har været meget hjælpsom. Det bedste ved at sælge gennem Robinhus var at vi selv kunne arrangere fremvisninger og at vi sparede kr. 35.000.-
Robinhus Kundeservice var altid hurtig, venlig og brugbar respons både på mail og telefon.
Et super koncept og en positiv oplevelse.
Solgt på kun 6 uger
24. januar 2011
Har været super tilfreds med min Robinhus-mægler Michael Bonde. Han kan sit kræm og ved hvad han snakker om. Ham kan i godt være stolte af. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var de penge jeg har sparet og den hurtighed der var.

Fremviste boligen 3 gange til den samme person, som så købte ejendommen og den var solgt på kun 6 uger.

Det var rigtig fint selv at vise boligen frem. Kan godt lide at tale med folk, fortælle og forklare.

Meget tilfreds med mægler Anette Christensen
23. januar 2011
Har været meget tilfreds med vores mægler Anette Christensen. Hun er både dygtig og hjælpsom !
Én af de gide ting ve dat sælge gennem RobinHus var det lave salær og så "vis selv frem" konceptet. Det giver fleksibilitet, personlig og ærlig kontakt til potentielle købere. De får bedst viden om boligen og lokalområdet.
Fotografen havde taget gode billeder og fik ca. 10 henvendelser på mail/telefon før boligen var solgt.
Jeg anslår at have sparet ca. 25000 kr. ved at sælge gennem RobinHus.
Perfekt for os
22. januar 2011
Vi har valgt løsningen uden mægler for at sælge med så få omkostninger som muligt. RobinHus.dk har virket perfekt for os, og der er meget fint med den ugentlig statistik. Oprettelsen af annoncen gik fint, tilstandsrapport og energimærke blev først lavet, da køberne viste interesse.Tillid, tryghed og effektivitet
21. januar 2011
Vi skulle sælge hus for Lisbeths gamle mor og fik anbefalet Robinhus af noget familie – som en billig og effektiv løsning. Den anbefaling fik vi glæde af! RobinHus konceptet, hvor du selv viser huset frem til potentielle købere, mens ejendomsmægleren ordner resten var lige os. Og flere besøgende understregede, hvor glade de var for, straks at kunne tale med én, der for al-vor kendte husets gode og knapt så gode sider. Huset blev annonceret på RobinHus hjemmesiden. RobinHus tilbød os også supplerende ydelser mod rimelig betaling, f.eks. målrettet avis-annoncering og støtte til Åbent Hus dage. Det blev nu ikke nødvendigt, for huset blev solgt på under 3 uger. Men vi havde stor glæde af løbende at kunne følge med i, hvor mange, der havde set på vores annonce og hvem, der havde rekvireret uddybende materiale.

Ejendomsmægler Annette Schat-Holm fulgte os tæt under hele processen. Ringede jævnligt og spurgte til vores oplevelser med potentielle købere og fortalte, hvad hun selv havde af nyt. Vi blev straks opmuntret til at orientere hende efter hvert besøg, så det blev en meget effektiv dialog og opgaveforde-ling. Vi slap netop for alle de opgaver med forhandling og papirer, som vi ikke havde lyst til. Vi kunne til enhver tid få fat i Annette – hvis hun var optaget, ringede hun kort efter.

Der er ingen tvivl om at resultatet – et hurtigt og ukompliceret salg – i høj grad udover konceptet skyldtes Annettes professionalisme, ro, præcision og infor-mation.
Meget tilfredse vores RobinHus-mægler Michael Bonde
19. januar 2011
Min mand og jeg har været meget tilfredse vores RobinHus-mægler Michael Bonde. Han var god til at informere os om forløbet og forklare os de forskellige ting omkring salget. Han har virkelig ydet en stor service og er en rigtig god mægler.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var at vi selv viste boligen frem og selvfølgelig de mange penge vi har sparet på det faste lave salær.
Vi vil klart anbefale jer til andre, som skal have solgt deres bolig.
Nemt at bruge nettet
17. januar 2011
Ugentlig status mail og det, at man selv kan annoncere et åbent hus arrangement er rigtig godt. Det er nemt at bruge nettet, selv lægge billeder, tekst og tegning ind, og der er mange der har "hittet" på lejligheden og der er en fin idé af man kan printe opslag med telefonnummer. Så det kan jeg godt anbefale til andre. Jeg har ikke benyttet mig af andre annoncer, da boligen blev forholdsvis hurtigt solgt.

Én fremvisning og 2 købstilbud
14. januar 2011
Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus-mægler Tina Lorenzen. Jeg fik en god service og fornemmede at Tina arbejdede for mig. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var det gode samarbejde med Tina, samt det lave salær. Vil anslå at have sparet ca. 70.000.- ved at benytte RobinHus.
Har overgået alle forventninger...
14. januar 2011
Vi har været særdeles tilfreds med vores RobinHus-mægler Tina Lorenzen. Tina har overgået alle forventninger til en mægler. Både som person og i særdeleshed hendes enorme kompetencer omkring boligsalg og menneskers adfærd heri.
Én af de gode ting ved at sælge gennem RobinHus har været den store fleksibilitet og frihed som vi har oplevet ved selv at kunne tilretteligge aktiviteter og fremvisninger.
Med god opbakning fra vores mægler har vi på intet tidspunkt stået alene og det gik rigtig fint med selv at vise boligen frem.
Nemt og praktisk
13. januar 2011
RobinHus.dk var nemt og praktisk og det virkede efter hensigten. Vi var glade for statistikkerne. Vi valgte RobinHus.dk fordi det var billigst og fordi vi mente, at vores andel havde en fornuftig pris, der ikke ville kræve særlig hjælp fra en ejendomsmægler for at sælge. I øvrigt har vi som potentielle købere lagt mærke til, at ikke alle ejendomsmæglere er lige gode. Så ville vi hellere stå for det selv. Det gik forholdsvis nemt med at oprette annoncen.
Vi startede med åbent hus weekenden efter publicering, og der var stor interesse. Vi fik også flere henvendelser til fremvisninger efterfølgende, især de første 2-3 uger. Boligen var til salg i en god måneds tid. Det meste af tiden gik med fremvisninger og uddybende spørgsmål af potentielle købere og købernes banker. Vi valgte at sælge efter først til mølle princippet, idet vi allerede har købt et nyt sted, og vi ikke vil stå med dobbelte udgifter.
God Rådgivning giver god mavefornemmelse
13. januar 2011
Udover at have sparet ca. 25-30.000 i salær, så fik vi af Christian Garbenfeldt en rigtig god hjælp i kontakten og bevarelse af denne med eventuelle købere. Også det erfølgende papirarbjede forløb yderst fornuftigt.
Så alt i alt en fornemmelse der giver én ro i hverdagen, når man er i en salgssituation.
Yderst tilfreds
12. januar 2011
Jeg har været yderst tilfreds med min Robinhus-mægler.

Det passede mig rigtig godt selv at vise min bolig frem. Især med min boligtype (andelsbolig) tror jeg det var en fordel, da man bedre selv kan fortælle hvordan foreningen fungerer og samtidig sikre sig, at køberen har forstået det.

Jeg fik ca 5 henvendelser før boligen var solgt og anslår at have sparet ca. 30.000 ved at sælge gennem RobinHus-mægleren.
Det kunne ikke have været bedre
12. januar 2011
Det kunne ikke have været bedre.
Peter Kjær er en ualmindelig dygtig og behjælpelig mægler at samarbejde med Føler næsten han blev min ven !
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været samarbejdet med Peter Kjær og selvfølgelig det lave salær. Anslår at have sparet kr. 50.000 ved at sælge gennem Robinhus.
Tusind tak til Peter Kjær, som jeg allerede har anbefalet til flere andre kommende sælgere.
Professionel, informativ og tilgængelig
12. januar 2011
Vi har været meget tilfredse med Lene Meraj. Hun er professionel, informativ og tilgængelig. (Hun har svaret telefon og mail uanset tidspunkt.) Vi har været meget tilfredse med kommunikationen, både fra Lene Meraj men også fra RobinHus kundeservice.
Det har været spændende selv vise sin bolig frem og gjord emeget ud af at der var hyggeligt og bød kunderne på kaffe, the og kage.
Solgt efter 14 dage
12. januar 2011
Det tog kun 14 dage at sælge vores bolig.
Fik en god sparring og vejledning med Linda Larsen. Hele processen har været fin. Vi havde en god kemi og vidste hvor vi havde hinanden. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at jeg selv har været en del af processen og derfor har haft indflydelse på salget. Om end det aldrig kom så vidt, så var Linda velforberedt og havde lagt op til dialog om hvilke tiltag der var relevante for at sikre salget af min bolig.
Det er både sjovt og effektivt selv at vise sin bolig frem, når nu man kender den så godt. Samtidig tror jeg at køberne satte pris på den 'personlige' fremvisning og fortælling.
Jeg synes det har været en rigtig fin oplevelse at sælge gennem RobinHus.
Punktlig og realistisk
11. januar 2011
Vi havde ca. 10 fremvisninger før vores bolig blev solgt. Vi har været meget tilfredse med vores RobinHus-mægler. Hun har været hjælpsom og imødekommende, samt punktlig og realistisk. Udover den almindelige markedsføring har vi benyttet os af Ugens Bolig én gang. Anslår at have sparet ca. kr. 50.000.- ved at sælge gennem RobinHus fremfor en anden ejendomsmægler.
God at kommunikere med - Realistisk vurdering
09. januar 2011
Vi har været udemærket tilfreds med vores RobinHus-mægler Tina Lorenzen. Hun er god at kommunikere med og tog kontakt til os med passende mellemrum. Rolig og afbalanceret fremtræden. Desuden var hendes vurdering realistisk, selv om vi ikke var helt enige i begyndelsen.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var at vi selv kunne vise frem og derved spare peng. At vi selv heletiden havde føling med salgssituationen og at der var en mægler der varetog alt papirarbjedet og kontakten til Køber og Købers rådgiver.
Professionel og hjælpsom
07. januar 2011
Vi har været godt tilfreds med RobinHus kundeservice og vores ejendomsmægler. På en skala fra 1-10 giver vi et stort 10 tal. Vi har mødt stor hjælpsomhed og god information gennem hele forløbet. Og så har mægleren været meget professionel og har klaret nole vanskelige udfordringer på en fin måde. Vi har haft et fint samarbejde.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været det lave salær og det at vi selv kunne være med i processen og tale med køberen. Men det bedste har været vores Robinhus mægler.

Jeg var glad for selv at kunne fremvise og tale med potentielle købere. Køberne gav også udtryk for at de synes det var bedre at tale med ejeren, som jo kan svare på alle spørgsmål- Både om huset og lokalområdet, naboer mv.

Vi fik omkring 15- 20 henvendelser og der er ingen tvivl om at annoncen på nettet har givet flest, selvom skiltet ved vejen også har lokket folk ind og vende på gårdspladsen og nogen af dem har set have mv.

Jeg vil anslå at have sparet kr. 30.000 ved at sælge gennem RobinHus.
Mette Dollerup får topkarakter
06. januar 2011
Vores mægler Mette Dollerup får topkarakter !
Vil rose Mette til skyerne, for hendes utrættelige engagement. I en periode med forsvindende få hussalg, formåede hun at sælge vores hus til en god pris og samtidig holde os løbende informeret om udviklingen.
Én af de gode ting ved at sælge gennem RobinHus var naturligvis det lave salær, men også at få en så engageret en mægler, har været en meget positiv oplevelse.
Anslår at vi ved vores valg af RobinHus har sparet kr. 80.000.-
Rigtig godt!
05. januar 2011
Det har været rigtig godt! Jeg synes det har været nemt at lave en god annonce og RobinHus.dk er hurtige og dygtige til at foreslå ændringer, der forbedrer annoncen. Stor ros til jeres medarbejdere! Ligeledes har det været nemt at printe salgsopstilling og lave selve annoncen.
Jeg har kun benyttet annoncering via internettet og det har virket! jeg har haft et par fremvisninger, men det var egentlig den første som endte med at købe lejligheden.
Boligen satte jeg til salg medio november. Dagen efter blev jeg kontaktet af køber. Det har så taget en del tid for køber at få godkendelse i banken osv., men alt i alt har det kun taget 1½ måned. Ingen nedslag i salgspris. Samarbejdet mellem køber og jeg har været rigtig godt! Jeg har jo sparet mæglersalæret, som minimum var 30.000 på at lave annoncen selv.

Anslår at have sparet kr. 150.000 kr
02. januar 2011
Har været meget tilfreds med vores RobinHus-mægler Tina Lorenzen. Tina er en meget behagelig mægler og har kun ros at sige om hende. Vi anslår at have sparet kr. 150.000 kr. ved at sælge gennem RobinHus og selv at vise boligen frem.
God og professionel rådgivning
02. januar 2011
Yderst tilfreds med vores RobinHus-mægler Karina Høegholm Petersen, som har givet rigtig god og professionel rådgivning og kom med gode idéer og forslag til at fremme vores salg.
Det gode ved at sælge gennem RobinHus var det at man selv skulle vise boligen frem. Her fik vi mulighed for at fremhæve de ting ved boligen og området, som vi godt kunne lide. Det faste lave salær er selvfølgelig også værd at nævne. Efter 5-6 henvendelser var vores bolig solgt og vi anslår at have sparet omkring kr. 50.000 i forhold til en traditionel mægler.