Vores kunders oplevelser

Det kunne ikke gøres bedre
27. december 2004
Først og fremmest valgte jeg RobinHus på grund af de lave salgsomkostninger. Jeg kendte ikke ret meget til RobinHus, men fik tilsendt materiale da jeg var inde på RobinHus' hjemmeside i forbindelse med min kommende bolig. Hér besluttede jeg at sælge via RobinHus.

Jeg har hele vejen igennem følt mig 100 % tryg ved RobinHus Mægler Jeanne Sørensen. Jeg er selvfølgelig klar over, at det er forretning for RobinHus, men jeg har ikke haft fornemmelsen af "blot at være en kunde". Jeanne Sørensen har været både hjælpsom og flexibel.

Jeg synes også, at det har været rart selv at stå for fremvisningen. Det var lidt "besværligt", men godt og fornuftigt og samtidig mere personligt for mig og for køber. Og det er jo mig, som kender huset bedst. Havde det været en traditionel mægler, havde jeg været nødt til at være væk fra i huset under fremvisningen.

Mit mål med salget har hele tiden været, at det skulle ende som en god historie - hvad det også har gjort.
Huset var til salg en lille måneds tid og blev udelukkende annonceret på Nettet. RobinHus IT-support samt RobinHus Kundeservice var både professionelle og venlige og det har været et behageligt samarbejde. Det kan ikke gøres bedre!

Under forløbet, men specielt efter salget, har flere lokale rettet henvendelse til mig om mine erfaringer med RobinHus og jeg har i den forbindelse anbefalet andre, som er ved at sælge, at bruge RobinHus. Jeg ved positivt, at der er to sælgere, som vil bruge RobinHus ved deres kommende salg. Jeg har haft det så godt med at sælge via RobinHus, at jeg synes andre sælgere og købere fortjener den samme gode oplevelse.

Alt har været perfekt!
20. december 2004
Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med RobinHus Mægler Bent Carlsson. Alt har været perfekt. Kort ekspeditionstid, gode og hurtige informationer og god løbende orientering om sagsforløbet.

Den effektive kommunikation med RobinHus Mægleren og det professionelle materiale jeg modtog, var det bedste ved at sælge gennem RobinHus.

Fremvisningen af min bolig var en god og positiv oplevelse, hvor jeg fik mulighed for at fortælle om de specielle ting, jeg selv satte pris på ved lejligheden.

Det var en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med RobinHus - jeg kan kun anbefale andre at benytte jer!
RobinHus - nemt, hurtigt & billigt!
14. december 2004
RobinHus Mægler Signe Lynge var meget serviceminded i alle henseender i forbindelse med salget. Vi har været mere end tilfredse med Signe Lynge.

Vi valgte RobinHus, da det var væsentlig billigere end hos andre ejendomsmæglere. Vi havde ikke før stiftet bekendtskab med denne form for hussalg og vi var positivt overraskede over den professionalisme RobinHus viste.

For vores vedkommende var det en stor fordel selv at vise vores bolig frem. Vi er begge sælgere til daglig og derfor så vi det som en fordel at få lov til at "sælge"/vise vores eget hus frem. De første, der var ude at kigge, sagde ja tak med det samme.

Vi vil bestemt anbefale andre at benytte RobinHus og er ikke i tvivl om, at vi ville gøre det igen, hvis vi skulle sælge. RobinHus - nemt, hurtigt og billigt.
Jeg er den bedste til at vise mit hus frem
10. december 2004
Det har været nemt at anvende RobinHus. Der er nogle gode værktøjer, som er et udvidet tilbud i forhold til andre hjemmesider for boligsalg. Det er et professionelt layout på hjemmesiden og en god service. Via statistikken bliver sælger holdt ajour med om der er "gang i salget" og det giver tryghed at have den viden.

Markedsføringen er sket via RobinHus hjemmeside, avisannonce, skilte i vinduet og mund til mund. Jeg nåede ikke at hænge opslag op før den var solgt. 6 har henvendt sig om salgsopstilling via hjemmesiden. 1 har henvendt sig via mund til mund. Ingen via avisannonce. To har ønsket at købe.

Boligen var til salg i ca. 1 1/2 uge før en af de interesserede købere så lejligheden. Ugen efter blev der udarbejdet skøde uden skriftlig købsaftale. Der var ingen nedslag i pris. Prisen lå 25-30.000 kr. under markedsprisen for andre lejligheder af samme type, som er til salg i området gennem traditionel ejendomsmægler.

Vi valgte en RobinHus Pro annonce for at spare ejendomsmægler salæret, og på den måde ladet det komme både køber og os selv til gode. Da prisen har været lavere en markedsprisen har det betydet flere seriøse henvendelser end de tilsvarende andre lejligheder har haft. Vi har sparet ca. 25.000 kr. ved at sælge gennem RobinHus. De er desværre blevet "spist" af et kurstab, men dog sparet.

Jeg har dårlige erfaringer med uengagerede ejendomsmæglere og synes det er meget mere betryggende at fremvise huset selv. Jeg kan meget bedre fortælle en potentiel køber om områdets charme, søde naboer, havens udseende gennem året osv.
Margit kan sit kram
10. december 2004
Vi er nu godt på vej, og d. 15.12.2004 overtager vi vores nye hus, handlet via RobinHus med RobinHus Mægler Margit Hegner som tovholder.

Første møde med Margit Hegner var meget positivt, hun er lige til og meget målrettet, så da vi efterfølgende skulle have solgt vores lejlighed, var der ingen tvivl om, at det skulle Margit gøre.
Et salg via RobinHus, oplever vi som et meget personligt salg. Herunder kan nævnes:

- mødet med fotografen, som leverede rigtig gode billeder
- dels var vi som kunder i tæt dialog med Margit Hegner under hele forløbet
- meget tæt på mulige købere via mails, telefonopkald og sms
- samt selv at skulle stå for fremvisningen, et stort plus for os som sælgere og absolut også for mulige købere

Samtidig får man tilbud fra RobinHus om billigere annoncer i de store aviser, hvis det er det man ønsker, ud over det der bliver lagt ud på RobinHus` hjemmeside og Boligsiden.

Vi kunne dagligt følge med i hvor mange der viser interesse for ens bolig, samt hvem der bestiller salgsopstilling. Besøgende har mulighed for at opgive telefonnummer eller e-mailadresse, så kontakten til mulig køber kan skabes med det samme. Her kan man give tilbud om fremvisning - når det passer dig, og det er ikke kun om søndagen, hvor man ved en alm. mægler skal "smides ud hjemmefra". Man er som sælger med hele vejen og kan svare på de spørgsmål der altid vil være når beslutningen skal tages - hvordan er naboerne? hvor ligger skolen? hvor kommer solen ind om sommeren?

Til de af jer der står for at skulle sælge, ring til RobinHus Mægler Margit Hegner - hun kan sit kram og hun brænder for det hun laver. Det betyder rigtig meget og det smitter af på dig som sælger. En handel kan hurtig komme i hus, med fælles hjælp.

Vi fejrer jul i vores nye hus - og ønsker Margit Hegner en rigtig rigtig god jul og et godt nytår.
Stor ros
08. december 2004
Jeg må tilstå, at jeg var meget positivt overrasket. Jeg tænkte, at RobinHus er så billig, at de nok har dårlig service, men jeg måtte tro om igen. Der er fantastisk service. Helt i top - bedre kan det ikke blive!

Det bedste ved RobinHus er, at jeg kunne fremvise selv og være med i processen hele vejen. Og det er jo vildt, at det er så billigt - så det er også dejligt.

Jeg nød meget selv at være med til at vise min bolig frem. Det er jo mig, der kender lejligheden og kan fortælle både om de gode og mindre gode ting.

Stor ros til RobinHus Mægler Pernille Larsen.
Jeg skiftede til RobinHus og har aldrig fortrudt!
26. november 2004
Efter forgæves salgsindsats hos en af de store mæglerkæder skiftede jeg på opfordring af en ven til RobinHus, og det har jeg aldrig fortrudt - tværtimod.

RobinHus Mæglerens professionelle indsats og behagelige væsen gjorde indtryk, ligesom den løbende og aktive opfølgning/ kundesupport vidnede om en interesse for mig som kunde.

I salgsforløbet var jeg især glad for at kunne følge med via det meget brugervenlige internetsystem. Det gav også pote, at være en af ugens udvalgte boliger på RobinHus.dk.

At kunne vise sit hus frem selv og besvare spørgsmål fra de potentielle købere var uhyre tilfredsstillende frem for at være sat uden for døren af den tidligere mæglerkæde, når huset skulle vises frem.

Vort hus blev solgt på ca. to måneder!
RobinHus fungerer bare!
26. november 2004
Vi synes, at RobinHus Mægler Mette Dollerups service var ud over det sædvanlige. Hun var meget flexibel mht. kontakt tider, og vi har kontinuerligt kunne få svar på spørgsmål etc. Selve Internetsupporten har også fungeret meget tilfredsstillende. Vi var ikke i tvivl om, at på RobinHus arbejder de ansatte godt sammen. "Det fungerer bare!"

Det bedste var, at vi sparede op til 50.000 kr på salær og at vi hos RobinHus fik en sober og reel behandling. Såvel overfor køber som os har RobinHus Mægleren været reel og anstændig, hvilket er værdier, vi har ledt længe efter hos andre ejendomsmæglere.

At vi selv viste frem var den bedste måde at sælge lejligheden på. Vi kender jo stedet rigtig godt, så det var naturligt, at vi selv fortalte om lejligheden.

Vi synes, det er synd for alle dem, der betaler skyhøje salærer til andre ejendomsmæglere, for det samme som RobinHus tilbyder til mindst det halve. Vi synes også, det er pudsigt hvor meget negativt andre ejendomsmæglerkæder har at sige om RobinHus - tilsyneladende ubegrundet. F.eks. fortalte den lokale repræsentant for en af de store traditionelle kæder, at RobinHus slet ikke kunne sælge vores bolig for det samme som han kunne. Det fik han sådan set ret i. Vi solgte nemlig lejligheden for mere end det han havde tilbudt!
En positiv oplevelse
26. november 2004
RobinHus Mægler Svend Bille har ydet en meget professionel indsats - alt papirarbejdet har han håndteret perfekt. RobinHus Kundeservice har også fungeret godt og hurtigt.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at vi selv har været en del af processen, og det tæller naturligvis også, at vi har sparet en masse penge. RobinHus' statistik på vores annonce var rigtig god - så kunne vi dagligt følge med i hvordan det gik.

Det var en meget positiv oplevelse selv at vise vores bolig frem. De potentielle købere var meget tilfredse med, at det var ejerne der viste frem. Efter at have boet der i 18 år kender vi huset og lokalområdet langt bedre end en hvilken som helst mægler.

Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse at sælge vort hus via RobinHus - vi vælger også RobinHus næste gang!
Solgt på en uge
26. november 2004
RobinHus Mægler Arne Lindevig har været vores mægler i Rødovre, alt er blevet ordnet i en rolig og yderst professionel form og på intet tidspunkt har vi følt os presset. Det var en god følelse selv at bestemme farten. Ydermere har vi fået en god rådgivning i forbindelse med køb og finansiering af vores nye hus.

Vi havde indhentet tilbud fra to lokale mæglere og blev noget overrasket over salærets størrelse. Da vi gennem kollegaer blev gjort opmærksom på RobinHus, ja så var her ca. 75.000,- gode danske kroner at spare.

De få fremvisninger, som vi nåede var intet problem, det var faktisk rart selv at kunne planlægge fremvisningerne. Desuden havde vi på fornemmelsen, at køberne faktisk var interesseret i at møde os, der boede i huset.

Vi kan helt klart anbefale RobinHus til andre og 75.000 kr er da en meget god ugeløn!
Vi har været trygge ved at have RobinHus som mægler
26. november 2004
Vi har været meget tilfredse med vores RobinHus Mægler og RobinHus Kundesupport. Vi fik professionel hjælp og vejledning og gode tips og idéer til at sælge huset.

Det var rigtig dejligt selv at vise vores hus frem. Der er jo ikke nogen, som kender boligen bedre end os. Vi kunne selv bestemme i hvilken rækkefølge tingene skulle gå, hvilket var et kæmpe plus.

Vi har været trygge og rolige ved at have RobinHus som mægler. Billigt og meget professionelt er hvad alle skulle tænke på, når man skal sælge hus.
Fandt to købere efter 5 dage
08. november 2004
Jeg valgte RobinHus for at spare penge på salæret og selv kunne koordinere fremvisningen. At man ikke skal ud af sin lejlighed hver gang er et stort plus, specielt når man har børn/barn.

Oversigten med statistik, købermail mv. funger helt perfekt - det er guld værd med denne oversigt. Jeg hører ofte det er et problem med ejendomsmæglere at de ikke giver noget feedback til sælger.

Min samlede vurdering af RobinHus er yderst positiv, og jeg anbefaler konceptet til alle som jeg kender i samme situation.

Jeg har kun markedsført via RobinHus. Fandt to købere efter 5 dage, dernæst skrev vi potentielle køber/ønsker om besigtigelse op og ringede til dem da handlen blev afsluttet. Alle var meget glade for at blive ringet op.

Besparelse min 70.000 Kr.
Det er let og enkelt at oprette sin annonce
08. november 2004
Det har været en god oplevelse at sælge gennem RobinHus. Det er let og enkelt at oprette sin annonce. Det var også let at udregne Brutto/Netto. Jeg valgte at bruge RobinHus, da jeg selv købte hus på denne måde, det er godt at komme ud til sælgeren og få en snak om tingene. Vi havde den oplevelse at ejendomsmæglerne ikke havde den store viden om det hus de ville sælge.

Vi satte nogle Til-Salg skilte i vinduet og i div. butikker. Vi havde ca. 10 personer ude og kigge på lejligheden og til sidst var der 2 som var meget interesserede.

Vores lejlighed var til salg i ca. 2 måneder og der var ikke nedslag i prisen. Vi har sparet ca. 33.000 kr. Køber stod for de afsluttende papirer.
Satte straks boligen på RobinHus.dk
06. november 2004
Det var nemt at oprette annoncen via de spørgsmål, der var fra RobinHus. - Jeg havde en af de store mæglerkæder til at vurdere boligen. De sagde 1.495.000 kr. og skulle have ca. 75.000 kr. for det. Jeg havde regnet med ca. 1.5 mio., men ville ikke betale så meget for salget.

Tilstandsrapport og energimærke bestilte jeg hos et lokalt firma, hvor en af mine tidligere kolleger nu arbejder med disse ting.

Salgsopstilling har jeg ikke lavet, men køber havde selv lige solgt hus og fik således hjælp via sin bank og en advokat.

Havde i første omgang næsten solgt (intet aftalt), da en anden ejendomsmægler smed en seddel ind, at han nok havde en køber til mit hus (han må have set min annonce hos jer). Han fik lov at komme ind for at se huset, og han mente, det var 1.8 mio. kr. værd!!! - Han fik så lov at sælge det (skulle have ca. 50.000 kr. for det, - jeg ville ikke give mere). Jeg skulle tage det væk fra RobinHus. - Han havde det i 2,5 måned, men fik det jo IKKE solgt. Det VAR for dyrt!!

Så fik jeg det igen, og satte det straks på RobinHus, men nu til 1.650.000 kr. En interesseret fra første omgang henvendte sig straks, det var kommet på RobinHus i anden omgang, og vi aftalte 1,6 mio. kr. - Jeg var
tilfreds og det var hun også!

Køberhenvendelserne var alle her fra området. Vi viste selv frem og det var en OK oplevelse. - Viste frem til 3 familier under RobinHus.

Kundesupporten var over al forventning
03. november 2004
Vores RobinHus Mægler Mette Dollerup har ydet en yderst professionel indsats, ligesom Kundesupporten har været over al forventning.

Jeg kunne godt lide, at jeg ikke skulle forlade mit hus som ved fremvisning hos en "traditionel mægler". Det var rigtigt hyggeligt selv at vise frem - og jeg er sikker på at jeg var den bedste til lige præcis det stykke arbejde.

Jeg vil helt klart anbefale andre at benytte RobinHus ved køb/salg!
Det fungerede bare rigtig godt!
03. november 2004
Det fungerede bare rigtig godt og så var RobinHus Kundesupport utrolig nemme og hjælpsomme at tale med.

Det bedste var, at vi selv havde styr på vores salg samt at vi ikke følte at det var upersonligt at sælge vores hus. Vi kunne lide selv at vise vores bolig frem. Det var sjovt, at man havde mulighed for at vise alle de små ting frem som vi synes var vigtigt for vores salg, samt at vi kunne fortælle mulige købere om selve området.

Det bedste var det lave salær og den gode kontakt!
01. november 2004
Vi har været meget tilfredse med den service som vores RobinHus Mægler har ydet os, og vi har med stor tilfredshed brugt hende til både at sælge vores hus og som købsrådgiver til det hus vi selv har købt.
Det bedste var det lave mægler salær samt den gode kontakt til mægleren!

Det har været spændende at være fremvisere, og vi har også den fornemmelse at vi nok er de bedste til det. Vi kender jo huset bedst af alle.

Sidst, men ikke mindst: Vores hus har været til salg i længere tid hos to andre mæglere uden at blive solgt. Det tog ca. en uge gennem RobinHus!
RobinHus støttede med gode råd og vejledning
01. november 2004
Jeg har kun positive udtalelser om min RobinHus Mæglers service. Det har været en yderst behagelig oplevelse i "bolig-junglen".

RobinHus har støttet med gode råd og vejledning når der har været brug for det. Det er godt at have professionel hjælp til rådighed og samtidig selv have fingeren på pulsen.

Desuden synes jeg det var rart selv at vise boligen frem og vide hvad status var.

Det har virkelig været en rigtig god oplevelse!
Havde 4-5 fremvisninger - heraf 3 købstilbud!
01. november 2004
Svend Bille, Roskilde, har været min RobinHus Mægler, og jeg har været utrolig glad for hans assistance, der helt igennem er meget kompetent og professionel.

Jeg har boet ca. 30 år i det hus jeg skulle sælge, så min viden om hussalg kune ligge på et meget lille sted. Jeg indhentede tilbud fra to kendte mæglere i området, men jeg havde jo også hørt om RobinHus konceptet, og jeg syntes da, at det var et forsøg værd. Specielt da jeg så størrelsen på de øvrige mægleres salærer.

RobinHus Mægler Svend Bille kom hjem til mig, gennemgik ejendommen og vurderede den - endda lidt højere end de øvrige mæglere. Han gav gode råd, udarbejdede salgsopstilling og annoncen til Internettet og lokalavisen samt sørgede for opsætning af salgsskiltet. Endvidere rekvirerede han tilstandsrapport og øvrige attester.

Det var interessant at følge med i de ugentlige statistikker på Nettet. Der var god rådgivning fra RobinHus. Og ikke mindst væsentligt et salgsprovenue, der er ca. 200.000 kr. højere end de øvrige mæglere havde stillet i udsigt!

Jeg følte det som en naturlig ting selv at vise mit hjem frem. Jeg kunne jo også bidrage med oplysninger om skolen, institutioner og egnen i øvrigt. Jeg havde fire-fem fremvisninger og heraf tre købstilbud.
Vi solgte samme dag vi kom på Nettet!
25. oktober 2004
Det var professionalisme og et fantastisk overblik, vi mødte hos RobinHus Mægler Jeanne Sørensen.

I løbet af en time havde vi det hele på plads og to dage senere ringede den første køber og det blev dem som købte vores hus!

RobinHus Mægler Jeanne Sørensen havde skrevet til to købere, der var kommet for sent til et andet tilbud, så vi nåede faktisk at sælge samme dag vi kom på Nettet. Vi er glade for at vi lyttede til venners råd!

Vi sparede 120.000 kr
20. oktober 2004
Selve oprettelsen af boligsalget på Robinhus var meget simpelt og lige til at gå til. Salgsprisen er fastsat på grundlag af vurdering foretaget af to ejendomsmæglere, der nåede frem til samme pris. Salgsprisen lå dog kr. 80.000 over det af mæglerne foreslåede beløb!

Boligen havde været til salg i ca. 1½ måned. Boligen har ikke været annonceret øvrige steder. Der er indgået købsaftale med køber efter at denne bød 105.000 kr. over det første bud, som var 25.000 kr. under den annoncerede salgspris. Vores advokat udfærdiger sammen med købers advokat de afsluttende papirer. Besparelse ved at bruge Robinhus udgør ca. 120.000 kr.
Kun gode oplevelser!
20. oktober 2004
Vores RobinHus Mægler Liza Hasfeldt var nok det bedste ved det hele. Altid har hun haft tid, selv meget sent om aftenen. Liza Hasfeldt har været enestående og vi er meget taknemmelige.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var - bortset fra de rigtig mange penge som vi sparede - at alt var i orden. Vi skulle blot vise vort kære hus frem, og med RobinHus Mægler Liza Hasfeldt i baglandet har vi aldrig følt os usikre. Vi ved jo alt det bedste ved huset og også alt om omegnen, etc. Vi havde kun gode oplevelser med selv at vise frem.
Alt i alt en tryg og tillidsfuld hushandel
20. oktober 2004
RobinHus Mægleren kan klart anbefales. Efter 3 uger på Boligsiden var vores hus solgt.

RobinHus Mægleren ordner alt papirarbejdet, det eneste vi skulle gøre var at vise vores bolig frem for køber. Og det mente vi selv bedst at kunne gøre, for hvem kender vores hus bedst?

Vi har sparet store summer ved at sælge gennem RobinHus, og det har været sjovt selv at være med til at sætte sit præg på salget.
Ydermere har vores RobinHus Mægler givet os gode råd i forbindelse med hjemtagelse af nye lån.

Alt i alt en tryg og tillidsfuld hushandel.

RobinHus Mægler Margit Hegner er ærlig, præcis og hurtig.
Super koncept – jeg vil bruge RobinHus igen og anbefale det til andre!
20. oktober 2004
Efter først at have forsøgt at sælge lejligheden privat, uden held, var det en lettelse at få god og professionel hjælp fra RobinHus Mægler Signe Lynge. Det gav tro på at boligen nok skulle blive solgt…

Det bedste ved bolighandel gennem RobinHus er, at man får en professionel ejendomsmægler til fornuftige penge. Kvaliteten er i top, og til halv pris – så er det sjovt at sælge sin bolig.

Fremvisning at boligen var uproblematisk. Køberne kendte RobinHus konceptet og var helt trygge ved den private fremvisning.

Super koncept – jeg vil bruge RobinHus igen og anbefale det til andre!
Vi har været fuldt ud tilfredse
19. oktober 2004
Vi har været fuldt ud tilfreds med RobinHus Mægler Margit Hegners indsats ifm. salget af vores hus. Vi fandt hurtigt ud af, at Margit er professionel idet hun kun gennemgik de papirer, der var relevante for os. Vi skulle ikke bekymre os om andre detaljer - dem havde hun styr på! Så vi følte, at vi var i trygge hænder. Kundesupporten fra RobinHus har til fulde levet op til Margit Hegners høje niveau.

Vi havde selv styr på salget bl.a. statistikkerne på hjemmesiden var et godt parameter, og i tæt samarbejde med Margit Hegner vidste vi nøjagtigt, hvor langt vi var i salget.

Vi synes faktisk, at det var en rar fornemmelse selv at vise frem, da vi jo kender vores ejendom bedre end nogen anden.
Dejligt at tjene 70.000 kr skattefrit!
15. oktober 2004
Vi var godt tilfredse med RobinHus. Vores Mægler Anne-Marie Eybye var meget imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem. Hvis der var noget vi ville have ændret, fx på avisannoncen, ordnede hun det med det samme.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at vi selv havde kontakten til de potentielle købere. Det var rart at kunne give fyldestgørende svar på alle deres spørgsmål, i stedet for at der stod en eller anden mægler, som ikke kendte alle lejlighedens detaljer.

Det var selvfølgelig også dejligt at tjene 70.000 kr skattefrit - lidt som at vinde i Lotto!
Køber så huset var til salg via 'Til Salg'-skiltet
13. oktober 2004
Jeg har generelt været meget glad for de features som RobinHus.dk har på sit site, og i særdeleshed for de ugentlige statusmails. Ikke mindst når en interesseret køber havde bedt om en salgsopstilling fik jeg besked fra RobinHus.dk. Jeg vidste fra starten at jeg ville annoncere min bolig på nettet, heriblandt hos RobinHus.dk. Jeg valgte så på et tidspunkt at rekvirere et RobinHus "Til-Salg" skilt og det gjorde udslaget.

Huset var blevet vurderet af en repræsentant for kreditforeningen, den ejendomsmægler som solgte os grunden samt af en RobinHus Mægler. Vi havde på forhånd givet salget et ½ år udelukkende på nettet og først derefter ville vi vælge RobinHus Mægler... men det blev så ikke nødvendigt!

Huset har kun været annonceret på nettet samt med opslag på mit arbejde. Der har været henvendelser fra interesserede i hele landet. Vi har fremvist det for 6 forskellige interesserede. Ved det sidste "Åbent Hus" arrangement ved skiltning med vores RobinHus skilt foran huset blev det fremvist for 3 interesserede. Den ene var fra Als, mens de to andre var lokale. Det blev den ene af sidstnævnte som købte huset til den udbudte pris. De havde set at huset var til salg via skiltningen ved tilfældig forbipassering.

Som nævnt er det kun annonceret via nettet plus skiltning foran huset. Vores advokat har "afsluttet" handlen rent juridisk og papirmæssigt. Besparelsen er på ca. 40.000,- ift. almindelig ejendomsmæglersalær.

Endnu en gang TAK for samarbejdet!!!
Stor tak til Arne Lindevig
07. oktober 2004
Vi tænkte, at når den tid kom, hvor vi skulle sælge, kunne vi sagtens gøre det selv, for der var gjort så meget ved huset, at det var let nok, men så skulle vi sideløbende have ordnet alle slags papirer, så var det nok lettere, at en ejendomsmægler ordner det hele. Vi vidste så også, at det måtte være dyrt, omkring 80.000 kr.

Nu havde vi på en gåtur set et skilt i et vindue, hvor der stod på, at det var til salg - og med navnet "RobinHus". Vi vidste ikke rigtigt, hvad det stod for, så vi fandt frem til en ejendomsmægler under RobinHus, og det blev så opringningen til RobinHus Mægler Arne Lindevig, og det har vi ikke fortrudt.

Han kom hurtigt og besøgte os, og allerede efter første møde, besluttede vi, at det var ham, der skulle sælge vores hus. Alt blev på en klar, venlig og forstående måde lagt frem for os. Alt blev aftalt, priser, papirarbejde, fotos m.m. - og derefter ville han sørge for, at det kom på nettet, vi skulle ikke bekymre os om noget.

Vi havde en del spørgsmål over telefonen, og hver gang fik vi et venligt og forståeligt svar. Var der ting vi skulle orienteres om, ja så ringede han til os. Vi havde en god fornemmelse af at være i en ´konstant forbindelse´ med ham. Var vi i tvivl om noget, kunne vi bare ringe, for som Arne Lindevig udtalte, ´der er ikke noget der hedder kontortid´.

Tiden kom, da huset skulle på nettet og hvor var det godt sat op. Onsdag var det på, torsdag kom der en ung mor og så det, fredag var det solgt, efter at hun havde kontaktet RobinHus Mægler Arne Lindevig.

Det var som at sælge selv - og nu ordner RobinHus Mægler Arne Lindevig automatisk det sidste arbejde til punkt og prikke - og vi har sparet ca. 50.000 kr., som vi så kan bruge til flytning og andre ting.

Tak RobinHus og Arne Lindevig, vi vil varmt anbefale jer til andre.
Det forløb som smurt
16. september 2004
Vores første indtryk af RobinHus er at det er det billigste. Vi kunne spare mange penge, og gjorde det. Vi har været tilfredse med hele RobinHus konceptet, ikke blot prisen.

Den forberedende fase af salget forløb som smurt.

Der har i alt været cirka 9 fremvisninger. Kun 4 forskellige interesserede købere. E-mail kontakt med flere. Vi havde 3 annoncer i lokalaviser. Det var på en af disse, at vi fik bid. Vi har også benyttet opslag - udskrevet fra RobinHus.dk - hos den lokale købmand.

Boligen var til salg lidt over 2 måneder.
Vi gik 65.000 ned i salgspris, hvilket vi havde forventet. Vilsøe Boligadvokater har taget sig af det afsluttende arbejde med skøde osv. Vi har selv indsamlet diverse papirer fra kommune osv. Vi solge boligen for 1.900.000,- og har sparet i alt cirka 90.000,- på mæglerhonorar og omkostninger. Tak!
Det kan godt betale sig at opgradere
14. september 2004
Det har været super godt at anvende Robinhus.dk. Jeg har brugt Åbent Hus funktionen et par gange, og det er godt at følge med i statistikken, om ens annonce bliver besøgt eller ej. Jeg ville selv forsøge at sælge min lejlighed hvilken jeg ikke har fortrudt et sekund. Det kan godt betale sig at opgradere til Pro-annoncen, hvor man får langt bedre muligheder for at profilere sin bolig. Blandt andet fordi man kan lægge langt flere billeder ind i annoncen.

Jeg har fået omkring 6 henvendelser i alt. Køberen meldte sig allerede efter 2 uger.
Vi købte i sin tid selv ved RobinHus mægler
31. august 2004
Service fra RobinHus Mægleren og Kundesupporten har været yderst tilfredsstillende! Vi fik en god og meget hurtig service på trods af at salget foregik mit i vores RobinHus Mæglers ferie.

Jeg synes konceptet giver en god mulighed for selv at påvirke salgsprocessen. Derudover har besparelsen på ejendomsmægler salæret jo virkelig været til at føle på.

Det har været helt fint selv at vise huset frem. Det var godt at kunne lade folk gå rundt og kigge i fred så længe de havde lyst. Vi købte i sin tid selv ved en RobinHus Mægler, og vi synes det gav et godt, troværdigt indtryk at sælger selv viser frem.

Det var overraskende at det gav så mange henvendelser kun at annoncere på Internettet. Det var slet ikke nødvendigt med avisannoncer, som andre mæglere snakkede om.
Det bedste ved RobinHus er helt klart prisen
31. august 2004
Vi har været udmærket tilfreds med den service der er blevet ydet af RobinHus Mægleren og RobinHus Kundesupport. Især brugen af e-mails til at sende bekræftelser, information m.m. har været fortrinlig.

Det bedste ved RobinHus er helt klart prisen. Vi har vel sparet ca. 75-100.000,- i forhold til hvad det ville koste i salær, annoncering og alle ekstra småomkostninger der er ved at sælge gennem de store ejendomsmæglerkæder.

Samtidig tror vi mest på Internettet som salgskanal for lejligheder beliggende på Frederiksberg, da potentielle købere formentlig alle har adgang til Internettet, og anvender dette aktivt i deres boligsøgning. På det punkt er RobinHus jo glimrende, og tilbyder om ikke bedre, så i hvert fald de samme faciliteter som alle andre ejendomsmæglere. Vi har faktisk ikke brugt anden annoncering end Internettet, og alligevel fået solgt vores lejlighed på under 2 mdr.

Fremvisningen af egen bolig giver mulighed for en mere direkte, ærlig og informativ dialog med eventuelle købere. Man skal dog gøre sig klart, at ikke alle vil synes at ens hjem er det mest fantastiske de nogensinde har set. De små fejl og mangler man selv er blevet blind over for, ser eventuelle købere med det samme.
Vores RobinHus Mægler og RobinHus Kundesupport har fungeret Perfekt
18. august 2004
Vi er meget tilfredse med den service der er givet fra vores RobinHus Mægler og den øvrige Kundesupport har fungeret perfekt. Det er interessant med den ugentlige status og de øvrige gode råd.

Den største fordel ved at sælge gennem RobinHus, er at sælger kan give køber ALLE oplysninger om huset, naboer og kvarteret (hvor ligger skole, butikker og lign.) det kan en mægler ikke. Desuden var det en god ting at spare ca. 80.000,- i salær. De kan nemt bruges i det nye hus,

Det var en god og spændene oplevelse selv at vise huset frem. Der var en positiv kontakt med køber fra starten, og de var meget begejstret for den måde at handle hus på.

Huset var til salg fra slutningen af maj og solgt sidst i juni. Det er fantastisk midt i sommerferien. Overtagelsen af huset er først til november, men jeg overlader trykt papirarbejdet og de øvrige detaljer til vores Mægler Jeanne Sørensen.
Sådan var det at sælge gennem RobinHus
06. august 2004
Seriøsitet, høj moral og etik er nok de ord, der bedst dækker vores opfattelse af ejendomsmægler Anne-Marie Ejbye, RobinHus. Vi havde 2 ejendomsmæglere til at vurdere huset, og valgte RobinHus, fordi både konceptet, vurderingsprisen, og især ejendomsmæglersalæret tiltalte os.

Salgsannoncen på nettet var med vores egen tekst, så vi kunne stå inde for det, der stod, og vi fik hurtigt tilsendt Til-Salg skilt, Åbent Hus streamer samt streamer til bilen. Vi valgte i første omgang kun at annoncere på nettet. Afhængig af succes’en her ville vi senere købe de nødvendige avisannoncer på nettet. Og så var det bare at gå i gang!

RobinHus konceptet betyder, at man selv viser huset frem, og vi oplede det som både spændene, hyggeligt og meget positivt.

Vi valgt at holde åbent hus om søndagen, tidspunktet og dato bestemte vi selv og annoncerede det ligeledes på nettet via vores personlige adgang til netannoncen, og vi havde heldigvis mange interesserede, som valgte at lægge vejen forbi. Derudover oplevede vi, at vi i løbet af ugen blev kontaktet af potentielle købere, som vi frit kunne invitere til at de huset, hvis vi alligevel var hjemme. Ingen mellemled til ejendomsmæglere.

Som ejer af huset er du den bedste til at svare på de mange spørgsmål fra potentielle købere, og det er vores opfattelse, at også de besøgende så det som en fordel. Som køber kan det være vigtigt at kunne få svar på andre spørgsmål end lige, hvor nærmeste institution befinder sig! Vores oplevelse er, at en ordentlig handel indebærer en ordentlig fremvisning – naturligvis foretaget af sælger selv!

Igennem hele forløbet har både RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye og RobinHus via e-mail holdt os underrettet om køberinteresse til vores hus. Vi har haft adgang til vores egen hjemmeside hos RobinHus, hvor vi hele tiden kunne følge med i, hvor mange der havde læst eller hentet salgsopstilling eller tilstandsrapport, ligesom det var muligt ar se forskellige relevante statistiker. Det har helt klart motiverende og morsomt selv at kunne følge med på denne måde.

Vi har været så heldige at få solgt vores hus på kun 4 uger og udelukkende med annoncering på nettet. Ydermere var det i budrunde, fordi der var flere interesserede. Også her oplevede vi Anne-Marie Eybye som kompetent og handlekraftig, og salget faldt hurtigt på plads. I øjeblikket er det sidste papirarbejde ved at blive afsluttet, og vi anbefaler varmt RobinHus konceptet til alle. Det er vores fornemmelse, at kendskabet til RobinHus er stigende, og vi medvirker gerne hertil. Besparelsen på salget af vores hus via RobinHus i forhold til øvrig mægler anslår vi er på ca. 70.000 heri er ikke medregent udgifter til annoncering i aviser!
Vi fik den bedste vejledning!
16. juni 2004
Vi har været rigtig godt tilfredse! Vi fik den bedste vejledning, også i budrunden, og da vi holdt åbent hus. Vi fik et par ekstra skilte til at sætte ved nærmeste større vej. Vi har anbefalet RobinHus og RobinHus Mægler Berg & Green til alle i vores omgangskreds.

Det var dejligt selv at vise frem, og vi var bevidste om selv at lade de potentielle købere bestemme om vi skulle gå med rundt ved fremvisningerne. Med to små børn kan det være sin sag at skulle rømme hjemmet - med RobinHus kunne en gå i haven med børnene, og en gryde kunne stadig stå og simre på komfuret.
Det bedste var, hele tiden at "være med"
15. juni 2004
Jeg har været utrolig glad for den service, hjælp, støtte og vejledning jeg har fået af RobinHus Mægler Søren Østergaard.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, hele tiden at "være med", vide hvad der foregik, da jeg jo selv viste boligen frem - og samtidig føle mig tryk fordi jeg vidste ejendomsmægleren gjorde det der skulle ordnes. Jeg kunne dels trygt henvise til Søren Østergaard, og dels selv kunne spørge om alt stort som småt.

Det var faktisk sjovt at vise boligen frem. Flere udtrykte at det var rart at tale med ejeren fordi jeg jo kender boligen, gaden, naboerne og området. Der ud over er det faktisk rart at jeg kender køberne, som jeg sikkert vil møde ofte i kvarteret.

RobinHus Mægler Søren Østergaard solgte min lejlighed til den pris han havde vurderet den til, og inden for den tidsramme jeg havde sat - en måned til halvanden. Jeg er yderst tilfreds.
10 dage, og så var den solgt
17. maj 2004
Vi har været godt tilfredse. Det var meget enkelt at lave boligannoncen. Det var ligeledes enkelt at følge med i statistikken, og de ugentligte breve var en fin service.

Vi valgte at bruge RobinHus på anbefaling fra nogle venner, der ligesom os fik deres hus solgt meget hurtigt.

Vi oprettede selv vores boligannonce. Fastsættelse af salgspris og indsamling af de forskellige dokumenter havde vi haft en ejendomsmægler til. Vi havde nemlig inden RobinHus haft vores hus til salg gennem Home i 3 måneder uden der var sket synderligt. Til gengæld nåede vi kun at have vores hus annonceret gennem RobinHus 10 dage, og så var det solgt.

Vi brugte RobinHus Sælgerpakke og foruden den annoncering havde vi lavet vores egen hjemmeside med endnu flere billeder og ekstra oplysninger. Vi havde et åbent hus arrangement på 1 1/2 time hvor der kom 5 interesserede og særdeles velforberedte familier.

Vi havde vores hus til salg i 10 dage hvorefter vi indgik en købsaftale. Vi har haft en advokat til at hjælpe os med salgspapirerne. Den salgspris vi havde fastsat, var også den vi fik for huset. Vi har sparet et ejendomsmæglersalær på 100.000 kr i forhold til hvis vi havde solgt huset gennem Home.
RobinHus når utroligt bredt ud via bl.a. Boligsiden
27. april 2004
Jeg har været meget tilfreds med både min RobinHus Mægler Bent Christensen, og med RobinHus Kundesupport - i særdeleshed det sidste! De ugentlige mails fra RobinHus hvor vi blev opdateret mht. besøg på vort opslag og muligheder for annoncering i dagblade var en god service & en stor hjælp.

Det bedste - og egentlig grunden til vi valgte RobinHus er prisen. dernæst var jeg glad for selv at vise min bolig frem og dermed have fornemmelse for, hvem der var interesserede og hvem der ikke var. Og så selvfølgelig, at RobinHus i samarbejde med Boligsiden & Boligzonen når utrolig bredt ud, og er kendt af mange boligsøgende.
½ år hos gammeldags mægler nu solgt via RobinHus på 3 dage
26. april 2004
Vi havde vores hus til salg gennem et ½ år hos en af de store mæglerkæder med annonce i Berlingske søndag og Børsen fredag, samt på mæglerens hjemmeside. Efter ½ år udløb aftalen og huset var stadig ikke solgt, og vi havde oplevet en dyb frustration over ikke at vide, hvem der havde været i vores hus de dage der havde været fremvisninger. Aftalen udløb 12/9 2003.

Februar måned 2004 kontaktede vi RobinHus Mægler Michel Lars Marksø og lavede en aftale om salg gennem RobinHus til samme pris som før. Fra starten følte vi en hel anderledes interesse og personlig kontakt.

Jeg synes det var en rigtig god og grundig vejledning jeg fik, inden jeg begyndte at vise huset frem. Jeg vidste jo fra starten af hvad det ville koste, og hvad jeg skulle lave. Endvidere havde jeg ikke nogen fornemmelse af, at der var noget, der var skjult eller at der blev lavet nogle aftaler jeg ikke kendte noget til. Fordi jeg var jo selv tilstede – og lavede aftalerne, så jeg synes det var rigtigt, rigtigt godt.

Det var ligesom at få gæster - rigtigt hyggeligt. Jeg synes det var en dejlig fornemmelse at tale med de interesserede mennesker, især fordi jeg selv havde bygget huset. Jeg kunne forklare hvad det var de havde bygget, historien bagved huset, om omegnen og naboerne. Så folk med det samme fik et indtryk af, hvad det var for noget.

Men det var jo ikke så lang tid, jeg fik lov til det. Jeg fik lov at lave tre fremvisninger, så var huset solgt. Det kom på nettet om torsdagen, og søndag aften var det solgt.

Jeg har både prøvet hos en etableret ejendomsmægler (den gammeldags måde), og så på denne her måde – og jeg vil aldrig nogensinde bruge andet end RobinHus og den måde at sælge på. Det er simpelthen den helt rigtige måde at gøre det på.

Jeg kan jo dokumentere, at jeg sparede 163.000 kroner, oveni at, det var en behagelig oplevelse. En stor tak til Michel Lars Marksø og RobinHus for et fantastisk stykke arbejde. Vores varmeste anbefaling.
Simpelthen så let og billigt
23. marts 2004
Vi har været tilfredse med både Mægler og RobinHus. Kompentent og effektiv vejledning efter behov, samtidig med at man selv er i kontrol.

Det bedste er den klare struktur samt de lave omkostninger. Det var simpelthen så let og så billigt at man ikke gad prøve at forhandle med de traditionelle mæglere, som lå ca 100.000,- over i første salær tilbud.

Fremvisningen af egen bolig virkede fint. Man bestemmer jo det hele selv. Vores købere udtrykte stor glæde og værdi i at kunne spørge om lokale forhold ( børn, naboer m.v.)
5 købere indenfor 24 timer
23. februar 2004
Vi har været meget tilfredse med den meget professionelle og gode support fra vores RobinHus Mæglere Berg & Green. En god solid introduktion til det forestående salgsarbejde samt altid hjælp og gode råd i forbindelse med efterfølgende periode - særligt skal fremhæves den professionelle håndtering af salget efter at interesserede købere meldte sig. vi stod pludselig med 4 købere inden for 24 timer.